Bilderberg

1 locaties

8 · 1.106 recensies

Overnachting

Bilderberg is de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie met je familie. Het luxe en comfort van deze hotels zorgen ervoor dat je je helemaal kunt ontspannen en genieten van je vakantie.

Betaal bij de hotels van Bilderberg met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Bilderberg

Steeds meer merken als Bilderberg gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Bilderberg locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Bilderberg locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bilderberg

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Bilderberg beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Bilderberg
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Bilderberg
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Bilderberg in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Bilderberg een 8. Ruim 1.106 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Bilderberg reviews lees je hieronder.

Zeer vriendelijke en professionele personeel die met u meedenkt en erg paraat voor ons klaarstond! Erg behulpzaam en nogmaals een aanrader! Bedankt Bilderberg Groeten Rudy & Marjon

S V. 1 week geleden

Luxe restaurant met exclusieve kaart.

C De J. 1 week geleden

De locatie en accommodatie zijn uitstekend. Voor de lunch en het diner zijn er tal van mogelijkheden rondom de centrale markt, die op loopafstand ligt. Er zijn kamers met en zonder airconditioning, af(...)

SRRINIVAS I. 1 week geleden

Mijn vrouw en ik hadden voor één nacht geboekt om op doorreis van het noorden naar het zuiden van ons land het oude centrum van Zwolle wat te verkennen en de Fundatie bezoeken.Mede door de zeer goede(...)

Bram S. 1 week geleden

Hotel was goed en netjes, enige tegenvaller was dat de kamer warm en benauwd was, geen ventilatie of klimaat beheersing systeem.

Rob P. 1 week geleden

Mooi en stijlvol hotel, dat blijkt al bij de eerste aanblik, maar een verblijf wettigt die eerste indruk helemaal. Vriendelijk onthaal, mooie en rustige kamer, goed ontbijt, zeer behulpzaam personeel.(...)

frankw300 2 maanden geleden

Geweldig mooi hotel, en een super bediening. Geweldig ontbijt en een perfecte liggen. Echt een aanrader in de mooie stad Zwolle. Dicht bij het station dus ook zeer goed met openbaar vervoer te bereike(...)

wniezen 2 maanden geleden

DE upgrade was perfect

John D. 1 maand geleden

we hebben een top weekend gehad. Heerlijk hotel en super aardige medewerkers van het hotel. Bedankt allemaal

Annelies L. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #f07f31 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f07f31 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f07f31 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #f07f31 !important; } .hero, .reviews { background: #f07f3110; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Bilderberg

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bilderberg al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.