Bilderberg

1 locaties

8 · 1.229 recensies

Overnachting

Bilderberg is de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie met je familie. Het luxe en comfort van deze hotels zorgen ervoor dat je je helemaal kunt ontspannen en genieten van je vakantie.

Betaal bij de hotels van Bilderberg met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Bilderberg

Steeds meer merken als Bilderberg gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Bilderberg locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Bilderberg locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bilderberg

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Bilderberg beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Bilderberg
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Bilderberg
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Bilderberg in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Bilderberg een 8. Ruim 1.229 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Bilderberg reviews lees je hieronder.

Uiterst vriendelijk personeel, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Zelfs het schoonmaakpersoneel was erg gastvrij! Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld in een hotel en ik reis veel!

C K. 1 week geleden

Leuke plek goede service eerlijke prijzen

Bella V. 1 week geleden

Geweldig personeel en eten

David M. 2 weken geleden

Heerlijke koffie em warm appelgebak, entourage fantastisch

Wim P. 1 maand geleden

Goede ligging, direct naast het treinstation en het stadscentrum is met de fiets in 2 minuten te bereiken. Goed ontbijtbuffet.

Waldemar K. 1 maand geleden

Sfeervol en uitstekend hotel met de nodige grandeur op een goede locatie. Je zit zo in de binnenstad. Goede en vriendelijke ontvangst bij de receptie. Voldoende uitleg etc etc. Ruime kamers, goed groo(...)

Joepert 2 maanden geleden

Prima hotel, fijne locatie en goed verblijf, eten en drinken!

Ton van D. 2 maanden geleden

Top ontbijt. Gedateerd sanitair

Helene Van S. 2 maanden geleden

Het was dicht bij het station, het personeel was geweldig, het gebouw en de kamer waren allemaal geweldig, maar het koffiezetapparaat in de kamer was zwart en er zat veel stof op, zo erg zelfs dat als(...)

Ri N. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #f07f31 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f07f31 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f07f31 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #f07f31 !important; } .hero, .reviews { background: #f07f3110; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Bilderberg

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bilderberg al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.