Apollo Hotel

12 locaties

8 · 24.493 recensies

Overnachting

Na te hebben overnacht bij Apollo Hotel, ga je hier zeker nog een keer willen komen. Met hun kwaliteit hotelkamers en vriendelijk persoonlijk, zal je hier een onvergetelijke ervaring hebben.

Betaal bij de hotels van Apollo Hotel met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Apollo Hotel

Apollo Hotel is deel van de Fattal Hotel Group. Dit is een hotelketen die over heel Europa is gevestigd. Apollo hotel staat voor kwaliteit, out of the box denken en oprechte gastvrijheid. Dit merk je goed door het personeel en fijne hotelkamers.

Zoeken

Alle Apollo Hotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Hotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Apollo Hotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Apollo Hotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Apollo Hotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Apollo Hotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Apollo Hotel een 8. Ruim 24.493 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Apollo Hotel reviews lees je hieronder.

Ik had een tussenstop met mijn vrienden voor een leuk uitstapje naar het stadscentrum. Dat was goed te bereiken vanuit het hotel, de ontvangst in de lobby was leuk en de kamers waren netjes. Het ontbi(...)

joost n. 3 weken geleden

Uitstekend hotel

Luca M. 3 weken geleden

Geweldige locatie, Prima en leuk personeel, zeer aan te bevelen.

Hendrie L. 1 maand geleden

Zeer aangenaam verblijf, goede locatie op 10 minuten van de kathedraal. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers zeer schoon en goed uitgerust

Sabine E. 1 maand geleden

Super ontspannen overnachting met twee dagen wellness gehad. De omgeving is mooi en rustgevend. De wellness is prima. Lekkere saunas, goede baden een genoeg relaxruimtes. We hebben ook heerlijk gegete(...)

Niels H. 4 weken geleden

Altijd een genot ❤️

Robbie L. 4 weken geleden

Een fijne plek

Timi B. 4 weken geleden

Ontvangst bij de receptie was heel vriendelijk en werd een feestje toen we te horen kregen dat we ‘guest of the day’ waren wat een upgrade naar een fantastische wellness suite betekende. Verblijf was(...)

FrankHagens 1 maand geleden

We hebben hier overnacht met het bedrijf voor een werkconferentie. Allereerst hebben ze ons een competitieve prijs kunnen aanbieden voor toch zeer comfortabele kamers en uitgebreid ontbijt. Doordat(...)

annvP3242YI 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Apollo Hotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Apollo Hotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.