Apollo Hotel

12 locaties

8 · 23.404 recensies

Overnachting

Na te hebben overnacht bij Apollo Hotel, ga je hier zeker nog een keer willen komen. Met hun kwaliteit hotelkamers en vriendelijk persoonlijk, zal je hier een onvergetelijke ervaring hebben.

Betaal bij de hotels van Apollo Hotel met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Apollo Hotel

Apollo Hotel is deel van de Fattal Hotel Group. Dit is een hotelketen die over heel Europa is gevestigd. Apollo hotel staat voor kwaliteit, out of the box denken en oprechte gastvrijheid. Dit merk je goed door het personeel en fijne hotelkamers.

Zoeken

Alle Apollo Hotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Hotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Apollo Hotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Apollo Hotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Apollo Hotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Apollo Hotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Apollo Hotel een 8. Ruim 23.404 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Apollo Hotel reviews lees je hieronder.

Wat een heerlijk verblijf! Vanuit onze kamer hadden we prachtig uitzicht over de stad en met de fietsen (die je kunt huren) waren we na een kort ritje zo in het centrum van Amsterdam. Leonardo Rembran(...)

marijna2024 1 maand geleden

Geweldige plek om te overnachten met een heerlijk diner, voortreffelijke cocktails bij Floor17 en niet te vergeten het uitgebreide ontbijt! Super personeel en ook de service was super!! Zeker een aanr(...)

florentinem2015 1 maand geleden

Great hotel, very close to city centre. Great service and a lovely bar upstairs

Robert E. 2 weken geleden

Alles was perfect en de kamers waren ruim en schoon, de badkamers waren superschoon en het ontbijt was buitengewoon goed, ze hadden alles wat je nodig hebt. Seconden verwijderd van de tramhalte

Reham T. 3 weken geleden

Alleen geweest voor een bijeenkomst op de 17e. Nette locatie.

Alex de V. 2 weken geleden

Fijn hotel met goede service. De locatie is uitstekend, dicht bij de stad en het station! De gehorigheid op de kamers vind ik echt een minpunt. Je hoort zowel wat er binnen in het hotel gebeurd als bu(...)

Rebecca L. 3 weken geleden

Personeel is vriendelijk maar hotel is voor dunne mensen, de lift is klein en de deur doorgangen zijn allemaal voor dunne mensen en het is een beetje vergane glorie, maar als je midden in de stad wilt(...)

Eef H. 1 maand geleden

Het bed was comfortabel, maar de kussens waren veel te hoog/dik en de dekens veel te dun zonder enige beschikbare alternatieven, en ook de kamer was ijskoud toen ik binnenkwam... verder is de locatie(...)

Guglielmo Z. 1 maand geleden

Keurig hotel. Rand van de stad. Op loopafstand van restaurants wel prijzig voor wat je ervoor krijg

wilfred w. 3 weken geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Apollo Hotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Apollo Hotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.