NH Hotel Group

4 locaties

8.5 · 12.344 recensies

Overnachting

NH Hotel Group biedt haar gasten een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en service, waardoor ze zich helemaal kunnen ontspannen tijdens hun verblijf.

Betaal bij de hotels van NH Hotel Group met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij NH Hotel Group

Steeds meer merken als NH Hotel Group gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 NH Hotel Group locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle NH Hotel Group locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij NH Hotel Group

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij NH Hotel Group beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij NH Hotel Group
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij NH Hotel Group
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over NH Hotel Group in Nederland?

Gemiddeld geven klanten NH Hotel Group een 8.5. Ruim 12.344 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire NH Hotel Group reviews lees je hieronder.

We verbleven er voor 2 nachten. Comfortabele en rustige kamer. De check-in/receptie was erg vriendelijk. Bedankt Pim voor je nuttige suggesties! Zeer goed en vers ontbijt. Bedank(...)

Sabine Hörmann 3 weken geleden

We hadden een probleem met de reservering en de receptiemeisjes Ana en Lourdes losten het meteen op, het is een plezier om met zulke aardige en daadkrachtige mensen om te gaan.

Roberto Gutiérrez Alviz 1 maand geleden

Mooie kamer, personeel, midden in de stad en nog veel meer

M. Arief Haryono 1 maand geleden

Uitstekend hotel in het centrum van Amsterdam, met alles heel dichtbij, redelijk grote kamers maar schoon en functioneel, correct ontbijt, uitstekende service en aandacht. Er is oo(...)

Ignacio Iglesias 1 maand geleden

Het hotel is gelegen in het hart van de stad. Het personeel van het hotel is erg aardig en je kunt ze vragen om verschillende attracties aan te bevelen. De receptioniste Tania en D(...)

ישראל נקב 1 maand geleden

De locatie was overal in het midden, het was dicht bij alles. Niet langer dan 10-15 minuten voor elke kant, ook het ontbijt was echt goed. Het personeel in het hotel - was erg aard(...)

Amikam Ben Shitrit 1 maand geleden

Uitstekend verblijf. Personeel zorgt voor een persoonlijke beleving en heeft oog voor detail.hoewel de kussens naar mijn idee wat dun en klein zijn, vind ik de bedden heerlijk slap(...)

_nickboer 3 maanden geleden

Goed verblijf en dichtbij het centrum en station! Sterk aanbevolen

Pasqualina 3 maanden geleden

Dit is in alle opzichten een geweldig hotel. De uitzichten in de grachtenkamers zijn prachtig. Het ontbijt is heerlijk met allerlei opties. Alle hotelmensen zijn zo vriendelijk en(...)

Robert Heard 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van NH Hotel Group

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over NH Hotel Group al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.