NH Hotel Group

4 locaties

8.5 · 14.095 recensies

Overnachting

NH Hotel Group biedt haar gasten een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en service, waardoor ze zich helemaal kunnen ontspannen tijdens hun verblijf.

Betaal bij de hotels van NH Hotel Group met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij NH Hotel Group

Steeds meer merken als NH Hotel Group gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 NH Hotel Group locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle NH Hotel Group locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij NH Hotel Group

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij NH Hotel Group beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij NH Hotel Group
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij NH Hotel Group
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over NH Hotel Group in Nederland?

Gemiddeld geven klanten NH Hotel Group een 8.5. Ruim 14.095 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire NH Hotel Group reviews lees je hieronder.

Redelijk dicht bij de luchthaven. Er is een pendeldienst volgens een vast schema - geplaatst op het bureau, maar niet op de website. Het grootste deel van de parkeergelegenheid bevindt zich aan de ach(...)

Monique M. 3 weken geleden

Zeer mooi hotel met attent personeel op een toplocatie in Amsterdam!!

Hans S. 3 weken geleden

Zonder twijfel het beste hotel van Amsterdam. Geweldige locatie, vriendelijk personeel, geweldige spa, echt comfortabele bedden en leuke bar. Zou het ten zeerste aanbevelen. Uiteraard aan de hogere ka(...)

Raham K. 3 weken geleden

Nice place to be to visit amsterdam

Antonio B. 3 weken geleden

Het personeel was geweldig. Onze kamer verloor verloren stroom, wat erg lastig was. Het personeel kwam met een oplossing die het ongemak draaglijk maakte.

Ken l. 3 weken geleden

We hebben genoten van ons vierdaagse verblijf, al was de enorme ‘City Tax’ een grotere verrassing dan we hadden voorzien. Medewerkers waren allemaal uitstekend met een speciale opmerking voor het rest(...)

Stainless S. 3 weken geleden

Zeer mooi hotel, uitgebreid ontbijt en zeer behulpzaam personeel. Er is niets om over te klagen. Zelfs de locatie vonden wij meer dan goed.

Daniel M. 3 weken geleden

We verbleven als stel in dit prachtige hotel voor een verlengd verblijf en we konden niet om een ​​betere ervaring gevraagd hebben. Het personeel was het echte hoogtepunt van ons verblijf. Vanaf het m(...)

Martin F. 4 weken geleden

Het hotel biedt gezellige en comfortabele accommodatie met vriendelijk personeel en uitstekende service. Een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen tijdens het reizen.

Veronika D. 4 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van NH Hotel Group

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over NH Hotel Group al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.