Conscious Hotels

2 locaties

8 · 1.396 recensies

Overnachting

Conscious Hotels is een nieuw, uniek hotelconcept dat zich richt op bewustzijn, duurzaamheid en het creëren van een positieve impact.

Betaal bij de hotels van Conscious Hotels met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Conscious Hotels

Steeds meer merken als Conscious Hotels gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Conscious Hotels locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Conscious Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Conscious Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Conscious Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Conscious Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Conscious Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Conscious Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Conscious Hotels een 8. Ruim 1.396 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Conscious Hotels reviews lees je hieronder.

Alles was schoon, service was erg leuk, zou opnieuw gaan! Plus eenvoudig in- en uitchecken.

Judz C. 2 weken geleden

Geweldige locatie, geweldig personeel en goede kamers. Waar voor je geld.

Cristian G. 3 weken geleden

Dit hotel bleek een klein juweeltje te zijn in een stad die ons hart heeft gestolen. Gezellig, schoon, de beschikbare bar H24 zit vol met heerlijke veggy-snoepjes, om nog maar te zwijgen van het resta(...)

Giulia d. 3 weken geleden

Perfecte locatie, mooie kamers!

Alexander M. 2 maanden geleden

Het zit op de Overtoom aan de rand van het Vondelpark waar het altijd heerlijk is. Het hotel heeft ruime kamers, modern ingericht met goede voorzieningen. Ook een koffiebar met allerlei lekkernijen.

Ronald van V. 1 maand geleden

Uitstekende locatie en zeer comfortabel met een beetje 'design'-stijl erin gegooid om je trendy te laten voelen. Personeel uniform behulpzaam en vriendelijk.

Terry O. 2 maanden geleden

Beste hotel dicht bij alle musea, Concertgebouw en de oude stad. Fantastische service, rustige warme kamers, schone, zeer comfortabele bedden met een keuze uit kussens, de hemel! Bedankt Dorota, Polen(...)

Anna A. 2 maanden geleden

Ik hou van dit hotel voor de prijs die perfect past bij de ervaring die je krijgt. De kamers zijn gezellig, de badkamer is ruim en ik ben dol op de koffie van € 2 voor 9.00 uur! Ik raad dit hotel alti(...)

Malvina M. (. 2 maanden geleden

Prachtig hotel, personeel zeer vriendelijk, schoon en comfortabel. Ook 's ochtends de lekkerste koffie. Check-in en check-out zeer efficiënt en het personeel is er om u te helpen. Tram stopt vlakbij o(...)

Rory K. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Conscious Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Conscious Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.