Conscious Hotels

2 locaties

8 · 1.599 recensies

Overnachting

Conscious Hotels is een nieuw, uniek hotelconcept dat zich richt op bewustzijn, duurzaamheid en het creëren van een positieve impact.

Betaal bij de hotels van Conscious Hotels met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Conscious Hotels

Steeds meer merken als Conscious Hotels gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Conscious Hotels locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Conscious Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Conscious Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Conscious Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Conscious Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Conscious Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Conscious Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Conscious Hotels een 8. Ruim 1.599 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Conscious Hotels reviews lees je hieronder.

Uitzonderlijke toewijding aan eco-/bioproducten en gastvrijheid. Het soort plek waar je niets hoeft te screenen en beoordelen, omdat je weet dat alles wat wordt aangeboden vanuit een bewust, ecologisc(...)

er b. 1 maand geleden

Het personeel is heel erg aardig. Ik heb twee kleine koelkastmagneten in het hotel achtergelaten. Ze hebben me geholpen ze te vinden na lang zoeken in de recycling. Heel erg bedankt!

yining W. 1 maand geleden

Ik verbleef een nacht in Conscious Hotel en ik had een geweldige ervaring, aangezien al het personeel geweldig, zeer gastvrij en vriendelijk is, ik was alleen op reis en ik kreeg bijna al mijn verzoek(...)

Chiara U. 1 maand geleden

Verbleef hier voor 3 nachten. Zeer eenvoudig in- en uitchecken met gastvrij personeel. De lobby is gezellig en hoewel we hier nooit ontbeten hebben, rook het altijd geweldig. We waardeerden de gratis(...)

Leslie N. 1 maand geleden

Geweldig hotel in een rustig deel van de stad

purple o. 1 maand geleden

Verbleef hier drie nachten tijdens een verblijf in Amsterdam. De locatie ligt op enige afstand van het stadscentrum, maar er zijn veel mogelijkheden om er te komen als dat nodig is. We vonden het ab(...)

T T. 1 maand geleden

Zentrale Lage, nettes Personal, sauberes Hotel

Cimen E. 1 maand geleden

Prachtig milieubewust hotel vlakbij het Vondelpark, de wijk Oud-Zuid en op een steenworp afstand van de tramhalte voor het Concertgebouw. Korte wandeling naar de museumcampus. Rechtstreekse busrit van(...)

Danielle S. 1 maand geleden

Mijn verblijf was goed, maar de ervaring die ik had met het personeel was werkelijk geweldig. Het hotelteam is de vriendelijkste en meest behulpzame mensen die ik ooit ben tegengekomen. Enorm bedankt(...)

Maya L. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Conscious Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Conscious Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.