The Student Hotel

8 locaties

8.5 · 14.837 recensies

Overnachting

The Student Hotel is meer dan een hotel. Hier kan je werken, eten, overnachten en ontspannen. The Student Hotel is een plek waar je je thuis zult voelen.

Betaal bij de hotels van The Student Hotel met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Student Hotel

The Student Hotel is niet alleen voor de standaard student. Deze hotelketen is er voor iedereen die zich in een fijne omgeving wil begeven. Je hoeft hier niet alleen te overnachten. Je kan hier een dag een werkplek huren of met hun flexibele abonnement een werkplek per maand huren. Ben je op reis en zoek je een hotel met een fijne werkgelegenheid/studieruimte? Dan is The Student Hotel perfect voor je. Ze hebben hier kamers waar een bureau bij inbegrepen is.

Zoeken

Alle The Student Hotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Student Hotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Student Hotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Student Hotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Student Hotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Student Hotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Student Hotel een 8.5. Ruim 14.837 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Student Hotel reviews lees je hieronder.

Vriendelijk, schoon, centraal, een goed startpunt voor Den Haag!

Markus Z. 2 weken geleden

Echt een super fijn hotel!! Schoon, ruim. Ik kom hier zeker terug

Grea P Z. 3 weken geleden

We verbleven hier met onze zoon en een paar vrienden met wie we reisden in september 2023, de kamers waren zeer schoon, grote slaapzalen, met basisvoorzieningen, er leken veel gasten van de universite(...)

L. M. H. 2 weken geleden

Alles is gericht op zelfbediening, meer hadden we niet nodig. Zeer functioneel hotel. De locatie is fantastisch, dicht bij het stadscentrum. Naast Loods 5 en steakrestaurant Loetje. Kamers zijn rustig(...)

Jan-Willem J. 1 week geleden

Het hotel profileert zich richting de jongere generatie met een zware toon voor duurzaamheid en bewuste mensen. De kamer was ongerept en nieuw, het inchecken was supergemakkelijk en zonder wachtrijen(...)

Damon Z. 2 weken geleden

Easy, clean, near the station, practical

Maria L. 1 week geleden

Ik ben hier op zakenreis met mijn man in Delft en als Indiër heb ik het gemist om in Ginger-hotels te wonen. Iemand stelde voor om de sociale hub te proberen en vond het ongeveer hetzelfde. Leuke sfee(...)

Shubhi C. 3 weken geleden

Al een paar jaar mijn wekelijkse 'home away from home' vanwege werk in Groningen. Hele fijne kamers, leuke inrichting en prima voorzieningen. Af en toe een verrassing en een kaartje op mn kamer, voor(...)

Philippine 1 week geleden

Over het algemeen was mijn ervaring bij The Social Hub Groningen gemengd. De kamer begon aangenaam, maar het ontdekken van een stoffige sok op het nachtkastje in kamer 233 zorgde voor zorgen over de n(...)

Andreas A. 2 weken geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van The Student Hotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Student Hotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.