The Student Hotel

8 locaties

8.7 · 12.463 recensies

Overnachting

The Student Hotel is meer dan een hotel. Hier kan je werken, eten, overnachten en ontspannen. The Student Hotel is een plek waar je je thuis zult voelen.

Betaal bij de hotels van The Student Hotel met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Student Hotel

The Student Hotel is niet alleen voor de standaard student. Deze hotelketen is er voor iedereen die zich in een fijne omgeving wil begeven. Je hoeft hier niet alleen te overnachten. Je kan hier een dag een werkplek huren of met hun flexibele abonnement een werkplek per maand huren. Ben je op reis en zoek je een hotel met een fijne werkgelegenheid/studieruimte? Dan is The Student Hotel perfect voor je. Ze hebben hier kamers waar een bureau bij inbegrepen is.

Zoeken

Alle The Student Hotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Student Hotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Student Hotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Student Hotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Student Hotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Student Hotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Student Hotel een 8.7. Ruim 12.463 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Student Hotel reviews lees je hieronder.

beste lezer dankewel vrouw van mij en ik warren in de hotel van mastrigt slapen maar toilet was stuk water was daar op grond ik bellen de verkierde hotel ik spreken ruben ruben i(...)

Abdul-Hasib Abadi 4 maanden geleden

Verblijf zaterdag op zondag was uitstekend! We zaten op de 22e verdieping en hadden een mooi uitzicht. De kamer was van alle gemakken voorzien en het bed sliep goed. Het hotel heef(...)

Amanda Tibbe 4 maanden geleden

Heel mooi, vriendelijke mensen die er werken. Als student kan je hier voor het studiejaar verblijven. Mooie kamer, gedeelde keuken, maar wel een eigen douche/toilet ruimte.

sauda woldhek 5 maanden geleden

Heerlijk gegeten tijdens het Candle Light diner! Dit is iedere vrijdag in het restaurant van the student hotel! Een aanrader!

Krissy Steenbekkers 1 jaar geleden

Het was een heel fijn verblijf, ze waren erg gastvriendelijk. We hebben een leuke tijd gehad!

ruby van der pas 1 jaar geleden

Goed hotel. Voor 60 hadden we een kamer zonder van te vooren te boeken. Zach er mooi en schoon uit. Veder was het stroom nog aan als de kaart er uit was. Top!

Kevin 1 jaar geleden

Onverwachte extra's drijven de prijs wat op ( werkelijke prijs, toeristentaks, parking...) Maar leuke studentikoze sfeer en inrichting. Blijft globaal een aanrader voor redelijke p(...)

Benedict Verbrugge 4 maanden geleden

Super hotel! Helemaal aan te raden. Super locatie, heel netjes, veel om te doen. Enige nadeel. Bar sloot al rond 16u op zondag.. Hier kom ik zeker terug!

Sarah Dermul 5 maanden geleden

We hebben gebruikt gemaakt van een vergaderruimte op de 13e verdieping, gegeten in het restaurant en een drankje gedaan. Fantastisch uitzicht, goed bereikbaar vanaf station Amstel.(...)

Pim 5 maanden geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van The Student Hotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Student Hotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.