Campanile

13 locaties

7.5 · 8.948 recensies

Overnachting

Je overnachting bij Campanile zal onvergetelijk zijn. Met haar mooie kamers, vriendelijk personeel en ontspannen lounge, zal je je hier helemaal thuis voelen!

Betaal bij de hotels van Campanile met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Campanile

Campanile is onderdeel van Louvre Hotels Group. Hierbij horen hotels zoals de Golden Tulip en Tulip Inn. Bij Campanile ligt de focus minder op een hotel voor gezinnen zijn, maar meer op het zakelijk leven. Zo hebben ze praktische werkruimtes gecreëerd voor je zakelijke overnachtingen. 

Zoeken

Alle Campanile locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Campanile

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Campanile beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Campanile
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Campanile
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Campanile in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Campanile een 7.5. Ruim 8.948 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Campanile reviews lees je hieronder.

Over het hotel kan ik niet zoveel vertellen, maar ik kan het ontbijt wel aanraden! Via too good to go een heerlijk ontbijt gered. De tasjes zaten goed gevuld met wat er over was va(...)

Froukje Verschuren-Spahr van der Hoek 1 maand geleden

Ik heb hier 8 weken gewoond. Lekker netjes en gezellig. Als je stilte en een goed bed nodig hebt, kom dan hier. ik raad aan

Laguna GT 3 maanden geleden

Ik sliep hier nadat mijn vlucht was geannuleerd, kamer ok, schoon, comfortabel bed. Zeer goede service, mogelijkheid om te eten in het restaurant van het hotel, dicht bij de luchth(...)

Błażej Smalcerz 3 maanden geleden

Ik heb ongeveer 19 dagen in dit hotel verbleven. De kamer was schoon en heeft alles wat je verwacht van een 3 sterren hotel. Alle mensen die er werken zijn aardig en behulpzaam. Al(...)

Salhi Fedi 3 maanden geleden

Absoluut geweldig en attent personeel, zou het zeker aanraden!

Diana Grigore 3 maanden geleden

Mooie locatie en vrij gelegen, zeer goede keuken en goed ontbijt, vriendelijk personeel, hotelkamer prima! Herhaling vatbaar!

Sybrand van Balen 7 maanden geleden

Restaurant is in orde. Menu-kaart is niet groot. Kwaliteit is goed. Personeel is vriendelijk. Hotelkamers zijn om te slapen voldoende groot. De bedden zijn goed. Netheid kon iets(...)

Halbe Iwema 8 maanden geleden

Eenvoudige locatie met vriendelijk personeel. En een goed ontbijt

Gijs Coersen 8 maanden geleden

Mooi Hotel aan de rand van Eindhoven, dicht bij luchthaven. Uitgebreide bar/restaurant en bevindt zich in de lobby. Staan tafels voor eten en relax stoelen voor de borrel! Goed ber(...)

Dennis Verheij 11 maanden geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Campanile

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Campanile al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.