Center Parcs

17 locaties

7.9 · 90.578 recensies

Overnachting en Ontspanning

Overnacht bij Center Parcs in een bungalow met alles erop en eraan. Laat de kinderen los in de buitenspeelplaats of neem ze mee zwemmen in het binnenzwembad.

Betaal bij de hotels van Center Parcs met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Center Parcs

Center Parcs is een Nederlands keten van bungalowparken. Center Parcs is ondertussen niet meer weg te denken uit Nederland. Echter zit Center Parcs door heel Europa heen. Overnachten is niet het enige wat je bij Center Parcs kan doen. Bij sommige Center Parcs hebben ze ook een De Aqua Mundo. Dit is een water park om u tegen te zeggen Perfect om met de kinderen heen te gaan.

Zoeken

Alle Center Parcs locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Center Parcs

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Center Parcs beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Center Parcs
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Center Parcs
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Center Parcs in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Center Parcs een 7.9. Ruim 90.578 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Center Parcs reviews lees je hieronder.

Geweldig weekend, ik zal het snel weer doen. Schoon zwembad, bewakingspersoneel altijd aanwezig, receptiepersoneel daarentegen spreekt geen woord Frans zo ingewikkeld

Valerie B. 3 weken geleden

Super 😃👍

Ulrike K. 2 weken geleden

Super gerenoveerd Center Park.

Michael G. 2 weken geleden

We verbleven een weekend in dit park en we houden er goede herinneringen aan over! Ons huisje was netjes in orde, het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, voldoende activiteiten... Leuk zwembad ((...)

448elinev 1 maand geleden

Fijn zwembad

Raymond van d. 2 weken geleden

We hebben genoten! We hadden een heerlijk grote cottage. Met een boo.hut/speelhuisje eraan vast. De jongens hebben genoten van het vele spelen en zwemmen. Het huisje was ideaal! Een eigen speelkamer m(...)

RPN1988 3 weken geleden

We verbleven in de meivakantie in een viphuisje (nr 549), met 2 kinderen (2 en 6 jaar oud). Dit huisje heeft een bubbelbad, sauna en terras boven het water (geen ligbedden). Voor ons was dit de eers(...)

C-S-C89 3 weken geleden

Mooie plek, geen tijdslimiet bij het kopen van een kaartje. Een beetje moeilijk met zitplaatsen. Over het algemeen leuk en gezellig.

Patrycja B. 2 weken geleden

Geweldig heel veel glijbanen

Joop H. 2 weken geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Center Parcs

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Center Parcs al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.