Center Parcs

17 locaties

8 · 107.246 recensies

Overnachting en Ontspanning

Overnacht bij Center Parcs in een bungalow met alles erop en eraan. Laat de kinderen los in de buitenspeelplaats of neem ze mee zwemmen in het binnenzwembad.

Betaal bij de hotels van Center Parcs met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Center Parcs

Center Parcs is een Nederlands keten van bungalowparken. Center Parcs is ondertussen niet meer weg te denken uit Nederland. Echter zit Center Parcs door heel Europa heen. Overnachten is niet het enige wat je bij Center Parcs kan doen. Bij sommige Center Parcs hebben ze ook een De Aqua Mundo. Dit is een water park om u tegen te zeggen Perfect om met de kinderen heen te gaan.

Zoeken

Alle Center Parcs locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Center Parcs

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Center Parcs beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Center Parcs
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Center Parcs
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Center Parcs in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Center Parcs een 8. Ruim 107.246 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Center Parcs reviews lees je hieronder.

Huisje schoon Personeel Centerparcs vriendelijk, paar kleine storingen maar goed opgelost Daarin tegen restaurants en winkel heel prijzig voor boodschappen zijn er in de buurt genoeg alternatieven Pr(...)

Scenic25344746796 1 maand geleden

Was rustig leuk voor als je op het park bent

SnowyRemotino 3 weken geleden

Ik wist dat het prachtig was... Ik overtuigde mezelf ervan dat het beestachtig was... en ik kan niet wachten om 7 dagen op deze prachtige locatie te blijven

Sorin S. 3 weken geleden

Ons favoriete aquapark tot nu toe!

Hisham A. 1 maand geleden

Eerste keer een midweek geboekt en dit in port Zelande, kregen vele negatieve commentaren te horen/ lezen maar toch wilde we dit zelf meemaken. Wij hebben hier genoten !!! Ok er zijn min puntjes maa(...)

Road30942786410 1 maand geleden

Klein kinderen hebben genoten 😍

Peter V. 4 weken geleden

👍👍👍👍👍

Tengiza K. 1 maand geleden

Wij hadden een VIP huisje 926, dicht bij de parkeerplaats en dicht bij de dome. Check in verliep vlot en vriendelijk, echter kwamen wij 15:50 aan en moesten we tot precies 16:00 wachten tot we het par(...)

Jenneeri 1 maand geleden

Prima! Ons huisje was keurig schoongemaakt. We kwamen in een schoon huisje aan. Het huisje is wat gedateerd, maar dat wisten we van te voren. Het was mooi weer, dus veel buiten gedaan. Leuke dingen al(...)

nickv197 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Center Parcs

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Center Parcs al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.