Pillows Hotels

4 locaties

9 · 1.449 recensies

Overnachting

Pillows Hotels is een luxe hotel dat zich richt op ontspanning en zakenreizen. Het biedt een unieke combinatie van elegantie, comfort en voorzieningen.

Betaal bij de hotels van Pillows Hotels met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Pillows Hotels

Steeds meer merken als Pillows Hotels gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 Pillows Hotels locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Pillows Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pillows Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Pillows Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Pillows Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Pillows Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Pillows Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Pillows Hotels een 9. Ruim 1.449 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Pillows Hotels reviews lees je hieronder.

Uitmuntend personeel, mooie goed ingerichte kamer, uitstekend diner en een prima ontbijt. Kortom een geweldige entourage voor een aangenaam verblijf. Kan geen verbeterpunten noemen(...)

hwijders 3 dagen geleden

Heerlijk verblijf gehad met vrienden, in een ruime mooie kamer met alles erop en eraan. ook diner in restaurant was top!! Warm welkom en vriendelijk personeel. kan zelfs geen - pun(...)

jhs652019 1 week geleden

Zeer vriendelijk welkom geheten en vanaf het eerste moment heb je het idee dat het om jou draait. Heerlijk gegeten en gedronken tijdens diner en ook bij ontbijt. Het wijnarrangemen(...)

Rik_B1985 1 week geleden

Voor de Structuurjunkie mastermind verbleven we op 13 januari 2023 bij Pillows. Thuiswedstrijd voor ons en alles was weer onwijs goed geregeld (zoals we dat gewend zijn). We hebben(...)

Cynthia Schultz 2 weken geleden

In volwassenen gezelschap een kopje chocolademelk met slagroom. bijzonder Luxe in je eigen zilveren Schenkkan en geklopte slagroom apart in een bakje. de koekjes kwamen rechtstreek(...)

Johannes Van Zonneveld 3 weken geleden

Top hotel op een top locatie. Hele mooie kamers en alles ziet er schoon en mooi uit. Maar de service hier is echt geweldig. Ze doen er echt alles aan om je een zo prettig mogelijk(...)

Rijk Overgoor 1 maand geleden

Ik kan heel veel woorden gebruiken om een uitgebreide beoordeling te geven maar echt alles was tot in de puntjes geregeld, de sfeer van het hotel is echt sfeervol en gezellig, het(...)

Lars7710 1 maand geleden

Om even aan de druk te ontsnappen van thuis een nachtje weg met mijn vrouw. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd, we waren met de electrische auto en er werd met ons mee ge(...)

holimeri 1 maand geleden

Ontzettend lekker gegeten. Zes gangen, mooi wijnarrangement, super vriendelijke bediening... Fantastisch!

Alice Draaijer 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Pillows Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Pillows Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.