Pillows Hotels

4 locaties

9 · 1.826 recensies

Overnachting

Pillows Hotels is een luxe hotel dat zich richt op ontspanning en zakenreizen. Het biedt een unieke combinatie van elegantie, comfort en voorzieningen.

Betaal bij de hotels van Pillows Hotels met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Pillows Hotels

Steeds meer merken als Pillows Hotels gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 Pillows Hotels locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Pillows Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pillows Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Pillows Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Pillows Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Pillows Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Pillows Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Pillows Hotels een 9. Ruim 1.826 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Pillows Hotels reviews lees je hieronder.

Superfijn en centraal gelegen boutiquehotel waar het interieur, de service & de sfeer van ongedwongen luxe de perfecte uitvalsbasis bieden om nog meer van Zwolle te kunnen genieten. Sterker nog, dit h(...)

I1267CKclaudia 2 weken geleden

Echt een uitje, waren er voor 1 nachtje! Echt tekort! Goeie service, vriendelijk personeel Heel mooi hotel met prachtige kamers. Het eten is geweldig! Goed kunnen parkeren. Komen zeker terug met vrien(...)

coraeikboom 1 maand geleden

Een tien met griffel! Wat een geweldig hotel! Werkelijk overal is over nagedacht; De uitzonderlijke vriendelijkheid van het personeel, de schitterende kamers en het fantastische ontbijt. Wij komen(...)

brentb526 1 maand geleden

Geweldig - gewoon boeken deze! Prachtig hotel in een gedeeltelijk historisch pand. Heel erg fijn en lekker geserveerd ontbijt. Rustieke omgeving en heel mooi ingericht in zijn totaliteit. Ruim opgezet(...)

vriesbasde 1 maand geleden

We hebben genoten van ons verblijf bij Pillows Grand Hotel Ter Borch, het mooie gebouw en de inrichting laat je al snel in een goede sfeer komen en met zulk fijn personeel kom je niets te kort. Het co(...)

rosebakelaar 1 maand geleden

De ligging is prachtig. Geweldige medewerk(st)ers. Vriendelijke en ontspannen atmosfeer. Iedereen is heel behulpzaam. Representatief voor de sfeer in de mooie stad Deventer. Heel plezierige ervaring.(...)

johndl185 2 weken geleden

Weekendje weg compleet gemaakt met overnachting in dit fijn gelegen hotel met geweldig restaurant. Het ligt prachtig aan de IJssel met het pontje naar Deventer er tegenover. Fietsverhuur erbij, alles(...)

hansL8821XT 2 weken geleden

geweldig weekend gehad waarbij ook het weer meewerkte ,de locatie van het pontje naast het hotel maakte het gemakkelijk om het centrum te bezoeken.de gastvrijheid van de stad Deventer viel in het bijz(...)

Pioneer34630961389 2 weken geleden

Bij Pillows staat de klant centraal Locatie is super .. en met de pont naar t centrum geeft een gevoel van vakantie ! Daarnaast is het diner een aanrader … top kwaliteit en gezelligheid stAn hoog i(...)

Alicia2023-05 2 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Pillows Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Pillows Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.