Molecaten

14 locaties

8 · 12.251 recensies

Overnachting

Overnacht op de camping of in een vakantiehuisje. Molecaten zal de vakantie van je leven bezorgen, nu dat aan het water, bij het zand of in het bos is!

Betaal bij de hotels van Molecaten met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Molecaten

Molecaten heeft meerdere camping en vakantieparken door heel Nederland. Hier kan je ervoor kiezen om in een tent, vakantie huisje of camper te overnachten. Bij sommige Molecatenparken is er ook nog watersport of waterpret aanwezig. Zo zullen jij en de kinderen zich niet snel vervelen. 

Zoeken

Alle Molecaten locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Molecaten

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Molecaten beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Molecaten
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Molecaten
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Molecaten in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Molecaten een 8. Ruim 12.251 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Molecaten reviews lees je hieronder.

Prima privé sanitair op comfort plus plaats, verzorgd terrein met veel verschillende huuraccommodaties met daartussen kampeerplaatsen.

Jos J. 3 weken geleden

Prachtig aangelegde camping met chalets, staanplaatsen en safaritenten. Die laatste waren goed, een beetje groen hier en daar aan de binnenkant, maar dat stoorde mij niet.

Sebastian T. 1 maand geleden

We hebben heerlijk gekampeerd! Mooi schoon sanitair! Ruime kampeerplek! Aardige receptie! Hier komen we vast nog eens terug!

Berta H. 4 weken geleden

Ik kwam zonder reservering, maar kreeg meteen een plek voor 2 nachten. De camperplaats was wat gehorig omdat deze dichtbij de beschikking ligt. Over het algemeen is het een beetje luidruchtig vanwege(...)

stefan w. 2 weken geleden

Wij waren er 7 dagen, het is ons erg goed bevallen, wij verbleven in een van de duinhuisjes. Eenvoudig ingericht maar mooi en vooral schoon. De ligging van de camping is geweldig. Dicht bij het strand(...)

Diana W. 3 weken geleden

Ginkelduin is prachtig, vooral als je van rust en natuur houdt. Ik ken geen ander park waar je zoveel ruimte om je heen hebt. Vanuit ons huisje zijn de andere huisjes amper te zien door de dichte bom(...)

Peter de F. 1 maand geleden

Per: Wij hebben een hele leuke vakantie gehad. Het was erg schoon. De kinderen konden bezig gehouden worden. Er is eten ter plaatse. De meubels zijn erg mooi en comfortabel. Keuken was goed uitgerust.(...)

Saskia E. 3 weken geleden

Fantastisch.

Nelleke de B. 3 weken geleden

Heel leuk park, door combi v kampeer mogelijkheden en bungalows. Keurige toilet gebouwen, prima huurfietsen, met een net huurbedrag door acties,zoals 5 dagen huren en maar 3 dagen betalen. Geweldige l(...)

Piet K. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Molecaten

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Molecaten al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.