Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin gelegen aan de Scherpenzeelseweg 53 in Leersum kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is één van de 5 locaties in Leersum op CardMapr.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53 in Leersum

Molecaten Logo

Betalen met creditcards bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum

In Leersum aan de Scherpenzeelseweg 53 bevindt zich Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Molecaten Park Landgoed Ginkelduin een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Overnacht en boek je hotelkamer bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Leersum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0343 489 999
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum

Reviews

Wat zeggen anderen over Molecaten Park Landgoed Ginkelduin?

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1111 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Was echt een leuke camping. We komen er al een aantal jaar maar het wordt steeds minder leuk.we komen altijd met 2 auto's 1 met de caravan en de andere met de voortent/ stokken en overige spullen. Dit jaar mag er maar 1 auto naar binnen en moeten we ons een breuk slepen met de spullen. Als alles op ons plek is, komen ons buren dood leuk met 2 auto's aan. Die kregen gewoon 2 kaartjes voor hun auto's. De kinderen moet je voor alles inschrijven om ergens aan mee te laten doen. Corona tijd hé. Vervolgens zijn er kinderen die zonder inschrijving gewoon meedoen. Het zwembad, terras en restaurant is overvol. En nergens 1,5 meter. Het supermarktje is weg, dus je moet nu echt voor al je boodschappen naar Leersum toe. Er is een waterglijbaan die van 13:00 tot 16:00 uur open is. In het binnenbad is alles uit geen bubbelbad, fontein en waterstroming en ook stamend vol. Aan alle kanten wordt er met 2 maten gemeten. Echt zonde het was zo'n fijne camping. Helaas zal dit ons laatste jaar zijn dat we hier heen gaan.

Lees verder

1/5

In augustus 2020 geweest met het gezin. Bijna alle kinder animatie niet beschikbaar. Huurtent geboekt, tent zelf prima op orde, alleen servies, bestek en keukenspullen was allemaal vies. Op het terras iets gegeten, poffertjes van de kinderen waren lauw/koud, friet was al een keer gebakken geweest, geitenkaas om te huilen, salade verkleurd en geitenkaas uit een supermarkt pakje. Prijzen op de kaart zowel lunch als diner liggen totaal niet in verhouding. Prijzen op de kaart zijn lager dan op de rekening.....vragen of iets gesmaakt heeft is teveel moeite, tafels uithalen (30 min) na het eten moet je blijkbaar zelf doen.als je binnen komt met je borden dan vragen ze of je ze komt helpen...

Lees verder

1/5

Als klein kind kwamen mijn ouders met ons al in het prachtig gelegen park Ginkelduin. Het is heerlijk genieten als je van wandelen en fietsen houdt. Rust en eventjes lekker samen eropuit, zit je met Ginkelduin op een top locatie. Een fijne vakantiePark👍😍

Lees verder

5/5

Prima camping, met een leuk animatie team. Het animatie programma is via een QR code te bekijken, het zou handig zijn als het ook op een simpel A4 tje te verkrijgen is. Zwembad en sanitairgebouw zijn netjes schoon. Wel jammer dat de waterglijbaan maar van 13.00 tot 16.00 open is. Verder is het restaurant okè, bediening netjes het eten is zeker niet slecht maar mag ietsmeer aandacht krijgen. De campeerplek van de camping mag voor aankomst best even een grasmaaiertje over. Na het opzetten van onze tent was het wel een uitdaging om de auto ergens te parkeren. Verder super mooie omgeving en het plaatsje Leersum is vlakbij voor de boodschappen. Op wat kleine verbeter puntjes na een leuke camping.

Lees verder

4/5

Leersum molecaten een heerlijke stille camping geen auto,s toegestaan alleen bij komen en gaan zwembad helaas een beetje klein voor de rest een prima plek

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Leersum

Benieuwd naar andere locaties in Leersum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leersum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leersum
Expert Leersum Leersum Elektronicawinkel

Expert Leersum

Rijksstraatweg 123

HEMA Leersum Warenhuis

HEMA

Rijksstraatweg 135-137

Kruidvat Leersum Drogisterij

Kruidvat

Honingraat 19-21

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum Overnachting

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53

Voltaire Leersum Restaurant

Voltaire

Broekhuizerlaan 2

Andere Molecaten hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Molecaten nog meer locaties. Naast Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Molecaten locaties
Molecaten Park 't Hout Bakkeveen Overnachting
Molecaten Park De Leemkule Hattem Overnachting
Molecaten Park Landgoed Molecaten Hattem Overnachting
Molecaten Park De Agnietenberg Zwolle Overnachting
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug Overnachting
Molecaten Park Het Landschap Wateren Overnachting