Holiday Inn

1 locaties

8 · 889 recensies

Overnachting

Bij Holiday Inn kun je verblijven, genieten en geld besparen. Het is een leuk hotel voor gezinnen.

Betaal bij de hotels van Holiday Inn met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Holiday Inn

Steeds meer merken als Holiday Inn gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Holiday Inn locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Holiday Inn locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Holiday Inn

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Holiday Inn beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Holiday Inn
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Holiday Inn
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Holiday Inn in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Holiday Inn een 8. Ruim 889 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Holiday Inn reviews lees je hieronder.

J'ai adoré cet hôtel. Très agréable, très bien placé, avec l'arrêt de tramway au pied de l'hôtel. Calme, propre. Buffet du petit-déjeuner excellent, aux petits soins. Je recommande vraiment :)

Lisa C. 2 weken geleden

Wij verbleven 4 nachten in dit hotel. De service was goed en de bemanning van het hotel was vriendelijk. U kunt uw auto parkeren op de parkeerzone voor het hotel. (per dag 15€) Het duurt ongeveer 30(...)

XxJessixX 1 maand geleden

Het personeel is vriendelijk en de kamer is schoon. Het ontbijt is goed en uitgebreid. De metro is heel dicht bij en met lijn 51 ben je zo bij het Centraal Station in Amsterdam. Omdat er geen keuken i(...)

88roym 4 jaar geleden

Het hotel ligt goed en rustig gelegen! Met de metro ben je in geen tijd in het centrum! Het personeel is vriendelijk en altijd bereid om de nodige uitleg te geven! Bij de check in werd alles goed uitg(...)

peter197074 4 jaar geleden

Een prachtig hotel Een karig en voedzaam koosjer ontbijt

אהרון רוטמן 4 maanden geleden

Modern hotel, met alle juiste voorzieningen om gezond te zijn. Gelegen aan een verkeersknooppunt dat aansluit op het centrum van Amsterdam

Jorge R. 4 maanden geleden

Gelegen in Amsterdam Zuid, op slechts 5 minuten loopafstand van het tramstation, met goede kamerfaciliteiten, geweldig ontbijt en goede service!

Sujathan R. 4 maanden geleden

Geweldig hotel. Het personeel verwelkomde ons altijd met vreugde en vriendelijkheid. Wij waren er een week. Het hotel ligt heel dicht bij de tram (minuutje lopen), de kamers waren altijd netjes, het o(...)

Aviya I. 4 maanden geleden

Wij (mijn dochter van 10 en ik) hebben hier twee nachten gelogeerd voor een weekendje Amsterdam. De bus en tram stoppen praktisch voor de deur en de verbinding met het centrum van Amsterdam is perfect(...)

DebbyP899 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #4eab43 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #4eab43 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #4eab43 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4eab43 !important; } .hero, .reviews { background: #4eab4310; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Holiday Inn

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Holiday Inn al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.