Golden Tulip

10 locaties

8 · 8.587 recensies

Overnachting

Golden Tulip is allesbehalve gemiddeld of gewoontjes. Bij Golden Tulip overnacht je in luxe, wordt je geholpen door gastvrij personeel en zal je ontspannen door hun comfortabele voorzieningen.

Betaal bij de hotels van Golden Tulip met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Golden Tulip

Golden Tulip is uit oorsprong een Nederlands hotelketen. Echter is Golden Tulip zo groot geworden, dat ze ondertussen overgenomen zijn door Louvre Hotels Group. Ondertussen zijn er ruim 240 Golden Tulip hotels verspreid over de hele wereld. 

Wist je dat je mer je American Express kaart 15% korting* krijgt op het flexibele tarief! 

* Dit geld alleen bij een minimale overnachting van 1 nacht in de Benelux of een minimaal verblijf van 2 nachten in andere regio's.

Zoeken

Alle Golden Tulip locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Golden Tulip

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Golden Tulip beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Golden Tulip
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Golden Tulip
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Golden Tulip in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Golden Tulip een 8. Ruim 8.587 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Golden Tulip reviews lees je hieronder.

Redelijke prijzen maar helaas geen ov verbinding jammer

B Kruize 1 maand geleden

Tijdens onze fietstocht vanuit Wolvega stuitten we bij het Oranjewoud op dit hotel hetgeen ons een goede plaats leek om te lunchen. Werden niet teleurgesteld. Kozen voor een salad(...)

Farfar2013 4 maanden geleden

Een aangename variatie aan voorzieningen in het hotel (tot en met een prettig zwembad) en een vriendelijke bediening. Gelegen bovendien in Oranjewoud, een buitenverblijf van de vro(...)

579janb 5 maanden geleden

Geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel. Prijs en kwaliteit zijn in evenwicht En aanbevelenswaardig hotel in een schitterende omgeving

Jerry van Aalst 6 maanden geleden

We hebben er vanmiddag gegeten. Onze kids zijn vegan en dat stond niet op de kaart. Geen probleem de kok heeft een fantastische maaltijd gemaakt. Vriendelijk personeel en we voelde(...)

Rob Verheul 8 maanden geleden

Fijne omgeving. Plezierig vertoeven. Tjaarda doet tijdens de pandemie met de foodtruck veel wandelaars en andere passanten veel plezier ☕ De nieuwe naam -Parkhotel Tjaarda- zal o(...)

Geert van Lonkhuyzen 9 maanden geleden

Mijn dochter en ik hebben daar overnacht en gegeten in het grand café. Het eten was niet helemaal oké en dat had ik vermeld in een review. Vervolgens ben ik gebeld door het hotel(...)

Lidy Gooijer 9 maanden geleden

Fijne omgeving. Plezierig vertoeven. Tjaarda doet tijdens de pandemie met de foodtruck veel wandelaars en andere passanten veel plezier ☕

Geert van Lonkhuyzen 1 jaar geleden

Goed hotel zeer goed personeel een aanrader

Herbert Schmidt (Schmidy) 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Golden Tulip

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Golden Tulip al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.