Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark map

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

8.4 · 3600 recensies

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Over Apollo Hotel

Na te hebben overnacht bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, ga je hier zeker nog een keer willen komen. Met hun kwaliteit hotelkamers en vriendelijk persoonlijk, zal je hier een onvergetelijke ervaring hebben.

Aan de Staalmeesterslaan 410 in het gebied 'Rembrandtpark Noord' in Amsterdam ligt Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.600 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpark Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Overnacht en boek je hotelkamer bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

leon de levita
Google Maps Logo

Een droom om in te verblijven. Een uitzicht over heel Mokum; waar je u tegen zegt. Lopen gieren met het personeel en een uitstekende service met een lach. Zo is kerst echt top!

leon de levita 6 maanden geleden
Else Wiersma
Google Maps Logo

We hadden een personeelsfeestje het dakterras met Silent Disco Bingo. Super georganiseerd, met de heaters op het dakterras was het goed vertoeven. Uniek zo'n dakterras op die hoogte. De catering (we hadden het BBQ arrangement) was ook goed verzorgt en lekker. Medewerkers erg vriendelijk. Kortom ik kom terug!

Else Wiersma 8 maanden geleden
Caroline bruneel
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, lang wachten op het eten & het eten was wel niet lekker, gewoon niet opgegeten was niet te eten, gelukkig niet moeten betalen,dat was wel lief. Kamer ok, maar kon beter gekuist worden, er was een enorme slechte geur in de kamer. Jammer dat er geen raam open kon. Bedden enorm doorgezakt, wat ik persoonlijk een afknapper vind. Uitzicht wel heel mooi. Rustige buurt, centrum kwartiertje met tram dus viel goed mee.

Caroline bruneel 10 maanden geleden
André Doorn
Google Maps Logo

Geweldige cocktails, uitstekend eten, had overigens wel een lepeltje meer mogen zijn. Kwaliteit/prijs👍🏼 hoeveelheid/prijs👎. In ieder geval veel beter dan Leonardo Spaklerweg, daar was het eten ronduit slecht. 2x maar nooit meer.

André Doorn 11 maanden geleden
Nina S
Google Maps Logo

Hele slechte ervaring gehad. Wij wilde naar de rooftop, maar die bleek dicht te zijn ivm evenement. Dan hadden we maar moeten reserveren was het antwoord. Uiteindelijk in de bar wat gedronken. Het duurde 20 minuten voordat er iemand naar onze tafel kwam. Voor ons zijn er al 2 mensen weggegaan omdat ze niet geholpen werden, en naast ons een familie die er al langer zat die gewoon totaal genegeerd werden en ook maar weg zijn gegaan. Er werd ons bij aankomst gezegd dat de keuken dicht was. 40 minuten later werd er op de tafel naast ons bittergenituur geserveerd? Daarna meteen weggegaan. Wij hebben aangegeven dat het niet klantvriendelijk was en daar werd behoorlijk arrogant en uit de hoogte op gereageerd door de dame met blond haar, een knot en een zwart jasje. Ze keek ons niet eens aan. Contant betalen was ook niet mogelijk. Jammer, locatie is namelijk erg mooi.

Nina S 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Hotel

Goed nieuws! Bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Apollo Hotel

Alle Apollo Hotel restaurants/ hotels

Na te hebben overnacht bij Apollo Hotel, ga je hier zeker nog een keer willen komen. Met hun kwaliteit hotelkamers en vriendelijk persoonlijk, zal je hier een onvergetelijke ervaring hebben.

Benieuwd naar andere Apollo Hotel restaurants / hotels in Nederland? Apollo Hotel heeft in totaal 12 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Rembrandtpark Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Apollo Hotel lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Apollo Hotel restaurants / hotels
Leonardo Hotel Breda City Center
Leonardo Hotel Lelystad City Center
Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
Thermae 2000
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Leonardo Hotel Almere City Center
Leonardo Hotel Breda City Center
Leonardo Hotel Groningen
Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Leonardo Hotel Groningen
Leonardo Hotel Lelystad City Center
Leonardo Hotel Papendrecht
Leonardo Hotel Utrecht City Center
Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
Thermae 2000
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.