Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes gelegen aan de Stationsweg 7 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is één van de 6 locaties in Zwolle op CardMapr.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Stationsweg 7 in Zwolle

Betalen met creditcards bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle

In Zwolle aan de Stationsweg 7 bevindt zich Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bilderberg Grand Hotel Wientjes een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

038 425 4254
Bekijk kamerprijs
Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle
Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle
Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

Reviews

Wat zeggen anderen over Bilderberg Grand Hotel Wientjes?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 737 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tijdens de Covid19 pandemie was er uiteraard bijna geen bezoek. Wel zijn alle maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Looppaden en mondkapjes plicht. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Super mooi authentiek pand. Goed verzorgde kamer.jammer dat de bar niet open was/kon door COVID

Lees verder

5/5

Een hele fijne locatie en lekker dichtbij het station, het personeel is super vriendelijk en de complimenten aan Sarah die gisterenavond in het restaurant gedeelte stond. Echt een vriendelijke dame. Het eten was echt heel erg lekker en ook veel en een mooi ontbijt dat werd uitgeserveerd door een vriendelijke meneer. We komen zeker nog eens terug!.

Lees verder

5/5

Heel goed geregeld en verzorgd in coronatijd! Fijn verblijf en heerlijk gegeten.

Lees verder

5/5

De kwaliteit en de Corona-maatregelen zijn uitstekend. Wat mij vooral aansprak was een uitstekend team van medewerkers dat ons een warm verblijf in hotel Wientjes heeft bezorgd.

Lees verder

5/5

Ruime, schone kamers. Functioneel ingericht. Nieuw sanitair. Uitstekende bedden. Gezellig terras en dito restaurant. Voldoende parkeerruimte. Op loopafstand van het centrum. Het hotel probeert grandeur uit te stralen. Wat dan beter kan: laat nooit een klant wachten aan de receptie terwijl de receptioniste een privé telefoongesprek voert. Er wordt gerookt in een van de dienstruimten rond de hal en dat ruik je in de hal, de bar en het restaurant. De ventilatie van de kamer was onvoldoende. Wij waren er in de eerste dagen na de corona sluiting. Voor het personeel ook een nieuwe start. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat het bedrijf overstaffed was. Wellicht is nu- na enkele ervaringsweken- een aantal personele zaken al opgelost.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Goed nieuws! Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1