Flying Pig Downtown map

Flying Pig Downtown

8.8 · 1722 recensies

Nieuwendijk 100, Amsterdam

Flying Pig Downtown
Flying Pig Downtown Flying Pig Downtown
Flying Pig Downtown Flying Pig Downtown
Flying Pig Downtown

Over Flying Pig

Aan de Nieuwendijk 100 in het gebied 'Nieuwendijk Noord' in Amsterdam ligt Flying Pig Downtown. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.722 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Flying Pig Downtown accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwendijk Noord hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Flying Pig Downtown

Overnacht en boek je hotelkamer bij Flying Pig Downtown. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Ronald Loppies
Google Maps Logo

Mooie standplaats, goede service en lekker bed.

Ronald Loppies 2 maanden geleden
Kevin Huijgen
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, leuk hostel, goede locatie.

Kevin Huijgen 11 maanden geleden
Esma Giepmans-Basic
Google Maps Logo

Super gezellig, vriendelijke personeel, schoon veilig wat betreft Corona, kom zeker een keer terug

Esma Giepmans-Basic 1 jaar geleden
Arne Minnen
Google Maps Logo

Gezellig

Arne Minnen 1 jaar geleden
Willem Buist
Google Maps Logo

Uitstekende service. Nette kamers. Veel waard voor mijn geld gekregen. Zelf ben ik geen kat persoon, maar Sanchez is de liefste kat die er is. Raad het aan iedereen aan!

Willem Buist 2 jaar geleden
Johannes Beyens (Fifi)
Google Maps Logo

Uitermate leuke hostel. Jong en wil je wat nieuws leren kennen? Zoek niet verder! Het is inderdaad een beetje prijziger dan andere hostels in de regio, maar nadat je het eigen café, rokersruimte en de faciliteiten hebt gezien, weet je waarom. Als ik terugkom: is het hier!

Johannes Beyens (Fifi) 2 jaar geleden
Flying Pig

Alle Flying Pig hotels

Benieuwd naar andere Flying Pig hotels in Nederland? Flying Pig heeft in totaal 2 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Nieuwendijk Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Flying Pig lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Flying Pig hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.