Rijksmuseum de Gevangenpoort map

Rijksmuseum de Gevangenpoort

8.8 · 951 recensies

Buitenhof 33, Den Haag

Rijksmuseum de Gevangenpoort
Rijksmuseum de Gevangenpoort Rijksmuseum de Gevangenpoort
Rijksmuseum de Gevangenpoort Rijksmuseum de Gevangenpoort
Rijksmuseum de Gevangenpoort

Over deze locatie

Aan de Buitenhof 33 in het gebied 'Voorhout' in Den Haag ligt Rijksmuseum de Gevangenpoort. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 951 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rijksmuseum de Gevangenpoort accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Voorhout hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sven Hurdurburdursson
Google Maps Logo

Voor wie van historische plaatsen houdt een must! De Tower of London, maar dan lekker dichtbij en op zijn Nederlands. Je ziet de plek waar de gebroeders De Wit vastgezeten hebben, Joost van den Vondel de inspiratie voor menig gedicht op deed en waar allerhande martelwerktuig in volle glorie te vinden is. Mijn favoriet was de drupsteen. Heerlijke middeleeuwse vindingrijkheid. Net zoals de hongerkamer boven de keuken. Hoe kom je d’r op. Dus hup! Neem een kijkje in dit sinds kort tot Rijksmuseum benoemde museum. Het is het waard. En vergeet niet een van de vele kleine martelwerktuigjes in de giftshop te kopen! Mijn zoon is dolblij met zijn beulskap en plastic onthoofdingsbijltje!

Sven Hurdurburdursson 1 maand geleden
Yvonne Wolff
Google Maps Logo

Mooi museum, je krijgt een goede indruk hoe het er vroeger aan toe is gegaan. Authentieke en originele stukken zijn er te zien. En de ruimtes zijn in stand gehouden.

Yvonne Wolff 2 maanden geleden
Astrid Brongers
Google Maps Logo

Deze gevangenis vind ik eng !!! Ik zou er uit mezelf niet zo snel naar binnen zijn gegaan. Het was een vriend die mij op sleeptouw nam. We zijn er talloze malen binnen geweest. Zelfs als je niet weet waar de martelwerktuigen op slaan, dan bekruipt je het gevoel dat je maar beter weg kunt gaan, ver weg hier vandaan !

Astrid Brongers 2 maanden geleden
Arno Stolk
Google Maps Logo

Leuk ook een kijkje te krijgen in het oude strafrecht en gevangeniswezen van vroeg. Zeker met de audiotour de moeite waard om te bezoeken. Het is niet groot en past dus prima in een dagje Den Haag.

Arno Stolk 2 maanden geleden
Gerda
Google Maps Logo

Heel leuk en interessant alles is in oude staat zelfs de cellen deuren echt. En de gids BOB of rob nam je mee terug in tijd

Gerda 8 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.