Omniversum Den Haag

Omniversum

Bij Omniversum gelegen aan de President Kennedylaan 5 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Omniversum is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Omniversum

President Kennedylaan 5 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Omniversum in Den Haag

In Den Haag aan de President Kennedylaan 5 bevindt zich Omniversum. Bij Omniversum kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Dagje uit, scoort Omniversum een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 354 5454
Routebeschrijving
Omniversum Den Haag
Omniversum Den Haag
Omniversum Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Omniversum?

Omniversum wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3268 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het Omniversum bied verschillende educatieve films voor jong en oud. Een bezoek is vooral voor de jonge bezoeker een imponerende ervaring vanwege het mega scherm waar de films op worden getoond. Helaas duurt het vaak lang voor er een nieuwe film aan het assortiment wordt toegevoegd. Ben je van plan om met de auto naar het Omniversum te gaan hou er dan rekening mee dat de parkeerplaats voor het gebouw niet veel ruimte biedt dit komt o.a. door het naast gelegen museon er zijn gewoonweg te weinig parkeerplaatsen. In de nabije omgeving kan er langs de openbare weg geparkeerd worden a 1.75 p.u. of bij het Marriot hotel direct naast het Omniversum a 7.00 euro voor een dagkaart. Ook bij het world forum (5 min.lopen) kun je parkeren in garage a. 6.00 voor een dagkaart. De uitrijkaart kun je bij de kassa van het omniversum halen en is al na een bezoek van net meer dan een uur goedkoper. Tickets a. 12.50 voor volwassenen en 9.00 euro voor kinderen tot 11 jaar voor de voorstelling bestel je het beste online en reserveren is vooral in het weekend een pre. De beste plaatsen vind je in het midden achterin. Wil je wat eten of drinken bij de voorstelling in het theater kopen dan ben je flink wat kwijt. Als voorbeeld : twee cola en een zakje snoep van 350 gr. Is €13.65. En dat blijft veel te duur. Er is voldoende ruimte om wat te drinken in het café. Of je brengt een bezoek in de tuin van het Museon bij brasserie Berlage. Kom je van ver dan is het handig meer dan één voorstelling te boeken gezien de duur van de films (Gemiddeld 35 min.). Naast het Omniversum is er voldoende entertainment in de buurt zoals Madurodam of b.v. Sea-Life

Lees verder

3/5

De scholen staken en het omniversum komt met een hele mooie actie. Mijn vrouw is aan het werk, dus ik heb de 3 kids voor mij alleen. Voor mijn kinderen was dit de eerste keer dat zij daar een voet binnen stapte. Al tijdens het wachten merk ik hoe druk het is. Wij komen beneden aan, scannen de e tickets en lopen naar binnen. Ik was alweer vergeten hoe groot dit scherm was. Maar voor de Kids was dit hun eerste keer. Whoooow hoor ik ze fluisteren. Eenmaal bij onze plek aangekomen zit daar al een gezin. Zij laat haar haar kaartjes zien en ik die van mij aan haar. We hebben de zelfde stoelen. Eenmaal terug naar het begin gelopen bleken er meerdere gezinnen met het zelfde probleem te zitten. Ik had gesproken met een leidinggevende van het omniversum, waarna wij al snel een mooie compensatie hebben gekregen. Al om al was het vervelend dat we de film niet hebben kunnen zien op de dag dat we wilde. Maar ik ben erg te vreden over hoe wij behandeld en geholpen zijn. Zodra we een film hebben gezien die een beetje aan onze verwachtingen doet, krijgen jullie ook de laatste ster van mij. Tot snel

Lees verder

4/5

Mooie film, mooi beeld. Wel heel krap.

Lees verder

4/5

Hier kwamen we vroeger weleens. Na inmiddels jaren niet meer te zijn geweest wilden we weer eens een bezoekje brengen. We kozen voor de natuurfilm over Canada.. Die hebben we dus gezien.. adembenemend.. verbluffend mooi. Absolute aanrader. Hier zou iedereen verplicht naar toe moeten gaan! Ik vind wel dat het scherm wat meer met de tijd mag meegaan. Hoewel het nog steeds erg indrukwekkend is, is het nog hetzelfde scherm ala 20 jaar geleden. Ook de geluidsinstallatie is nog hetzelfde volgens mij. Gezien de duizelingwekkende technologische ontwikkelingen en wat er momenteel allemaal mogelijk is zou het omniversum geüpgrade moeten worden denk ik. Neent niet weg dat het nog steeds hartstikke de moeite waard is om ernaartoe te gaan. Zoals ik al aangaf is de film over Canada ZEER de moeite waard. Iedereen zou erheen moeten gaan om eraan herinnerd te worden hoe kostvaar onze planeet wel niet is en dat we er zuinig mee om moeten gaan !!!

Lees verder

5/5

Impressive! Beste plek is midden en dan het bovenste gedeelte. Voor mensen die snel duizelig worden is de zijkant allerminst prettig. Mooie beelden. Vooraf kan je allerlei lekkers halen dat mee de zaal in mag. Helaas hadden we wel de minst interessante voorstelling: "Voyage in time".Maar nog steeds indrukwekkende beelden. Moet alleen wel even aan Brad Pitt vragen of hij er iets minder vaak doorheen wilt tetteren :)

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Omniversum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Omniversum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258