Omniversum map

Omniversum

8.6 · 3846 recensies

President Kennedylaan 5, Den Haag

Omniversum
Omniversum Omniversum
Omniversum Omniversum
Omniversum

Over deze locatie

Aan de President Kennedylaan 5 in het gebied 'Zorgvliet' in Den Haag ligt Omniversum. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.846 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Omniversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zorgvliet hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Corjan Wijnands
Google Maps Logo

Te gek, ook voor de kinderen. (6,8&9) Wij waren naar ‘Oceans’, interessant. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Corjan Wijnands 2 maanden geleden
Thijs at work
Google Maps Logo

Jammer dat je nu niet meer een biosje kan pakken overdag wanneer je zin hebt. Omniversum is sinds kort samen met het Museon. Je kan dus alleen nog maar een combiticket kopen voor beide. ze hebben alleen nog filmavonden van donderdag t/m zondag. Wat ons betreft een onbegrijpelijke move.

Thijs at work 2 maanden geleden
Ria Kok
Google Maps Logo

Omniversum is samengegaan met Museon. Fijn want hierdoor is het ook te bezoeken met b.v Museumjaarkaart. Films zitten goed in mekaar en zijn mooi om te zien. Voor 1€ extra kan je een plaats en film reserveren. Film duurt 45 minuten. Elk uur andere voorstelling. Shop en koffiecorner. Kleine parkeerplaats bij Omniversum. Maar je kan ook goedkoop parkeren in naast gelegen Marriott hotel. Uitrij ticket bij balie te koop.

Ria Kok 2 maanden geleden
TheMsChocoholic
Google Maps Logo

Erg rustig, goed personeel en erg klantvriendelijk! Ze denken met je mee en nemen de tijd om je uit te leggen hoe 't werkt als je er nog nooit bent geweest.

TheMsChocoholic 9 maanden geleden
Jelle Verdijk
Google Maps Logo

Het Omniversum is keer op keer een indrukwekkende beleving. Een echte aanrader en enorm leerzaam voor jong en oud. Voor mij is het Omniversum dé plek om even de drukte van de dag te vergeten. Kortom een hele fijne plek om te bezoeken.

Jelle Verdijk 11 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.