Proeflokaal Bregje Den Haag Den Haag

Proeflokaal Bregje Den Haag

Bij Proeflokaal Bregje Den Haag gelegen aan de Laan van Meerdervoort 209 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Proeflokaal Bregje Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Proeflokaal Bregje Den Haag

Laan van Meerdervoort 209 in Den Haag

Proeflokaal Bregje Logo

Betalen met creditcards bij Proeflokaal Bregje Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Laan van Meerdervoort 209 bevindt zich Proeflokaal Bregje Den Haag. Bij Proeflokaal Bregje Den Haag kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Proeflokaal Bregje Den Haag een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Proeflokaal Bregje Den Haag

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Proeflokaal Bregje Den Haag. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 345 5945
Routebeschrijving
Proeflokaal Bregje Den Haag Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Proeflokaal Bregje Den Haag?

Proeflokaal Bregje Den Haag wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 594 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een gezellig restaurant is dit, bediening top, eten was goed voor die prijs.. Leuk gedaan en betaalbaar.

Lees verder

5/5

Hele slechte ervaring. Heb zondagavond 18.00u gereserveerd. Mijn zoon was 16 geworden en het leek ons leuk om ergens te gaan eten. Nadat de serveerster ons vroeg voor een drankje werd meteen het concept uitgelegd en moesten we direct alle 3 de gangen kiezen. Ok, op zich geen probleem. Wel vreemd dat het absoluut niet mogelijk was om de varkenshaas zonder de spek te krijgen. Het voorgerecht werd na ongeveer een half uur geserveerd en dat ging nog, Niet bijzonder, maar we hadden echt wel rekening gehouden dat het voor de prijs niet het allerbeste zou zijn dat geserveerd zou worden. Na het voorgerecht duurde het nog 20 min voordat de borden werden weggehaald. Er werd niet gevraagd of we nog wat te drinken wilde, dat hebben we naderhand maar zelf gevraagd door uiteindelijk een serveerster aan te spreken. Toen kwam weer 30 min. later eindelijk het hoofdgerecht. Wat bleek: de borden waren koud, heb ik nog nooit meegemaakt in een restaurant. De groenten op het bord waren ook koud en het vlees was lauw. Gewoon niet lekker. In de salade die we besteld hadden bleek een lange haar te zitten, heerlijk! Mijn vrouw heeft de serveerster geroepen en verteld dat we het niet lekker vonden en dat er simpelweg dingen niet in orde waren. De serveerster heeft het ter kennisgeving aan genomen en ons 5 min. later een koffie van het huis aangeboden. Deze hebben we geweigerd, want we wilden het dessert nog hebben en dan snel weg. Het was inmiddels 10 voor 8 geweest. En we wachtte en we wachtte maar, geen desserts en toen ben ik om kwart over 8 naar de serveerster gelopen en gemeld dat ik nu direct wilde afrekenen. We waren er klaar mee. De serveerster kon niet afrekenen omdat er geen papieerrol in het pinapparaat zat. Er kwam iemand anders bij en die vroeg zonder blikken of blozen of het allemaal lekker was geweest. Je verzint het niet. Dus ik het hele verhaal nogmaals uitleggen, maar daar kwam niet meer dan , oh jammer, als reactie op. Ik heb de volle rekening betaald en we zijn weggegaan. Nooit meer proeflokaal Bregje voor ons. Ik heb er spijt van dat ik niet wat reviews van te voren heb gelezen, want wij zijn echt niet de enigen die slechte ervaringen hebben. Ik raad aan om liever maar wat meer te betalen en dan bijvoorbeeld naar Borselino's of Flavors te gaan. Dit is echt weggegooid geld geweest.

Lees verder

1/5

Top plek om goed en gezellig te eten. Leuke vriendelijke bediening

Lees verder

5/5

Leuk idee met het drie gangen menu. Het eten was op zich lekker. Helaas was de portie van het hoofdgerecht best klein. Een half bakje patat voor twee personen. Wij hebben om meer patat gevraagd, op de rekening bleek dat wij die moeten betalen. Toen wij het personeel hierop hebben aangesproken werd er niet heel professioneel mee omgegaan. Jammer!

Lees verder

3/5

Lekker eten in een fijne ambiance. Hoe is het mogelijk voor dit geld!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Proeflokaal Bregje Den Haag?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Proeflokaal Bregje Den Haag, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Proeflokaal Bregje nog meer locaties. Naast Proeflokaal Bregje Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Proeflokaal Bregje locaties
Proeflokaal Bregje Almere Restaurant
Proeflokaal Bregje Alkmaar Alkmaar Restaurant
Proeflokaal Bregje Alphen Alphen aan den Rijn Restaurant

Proeflokaal Bregje Alphen

Alphen aan den Rijn

Proeflokaal Bregje Beinsdorp Beinsdorp Restaurant
Proeflokaal Bregje Overveen Restaurant
Proeflokaal Bregje Breda Breda Restaurant