Proeflokaal Bregje Den Haag map

Proeflokaal Bregje Den Haag

8 · 729 recensies

Laan van Meerdervoort 209, Den Haag

Open

Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag
Bekijk meer
Proeflokaal Bregje Den Haag

Over Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje is een wat meer traditioneel restaurant. De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks.

Aan de Laan van Meerdervoort 209 in het gebied 'Sweelinckplein en omgeving' in Den Haag ligt Proeflokaal Bregje Den Haag. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 729 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Proeflokaal Bregje Den Haag accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 296 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sweelinckplein en omgeving hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Proeflokaal Bregje

Alle Proeflokaal Bregje restaurants

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Benieuwd naar andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland? Proeflokaal Bregje heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Sweelinckplein en omgeving) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Proeflokaal Bregje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Proeflokaal Bregje restaurants
Proeflokaal Bregje Alkmaar
Proeflokaal Bregje Breda
Proeflokaal Bregje Bussum
Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Meppel
Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Alkmaar
Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Oisterwijk
Proeflokaal Bregje Oss
Proeflokaal Bregje Veenendaal
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje Emmen
Proeflokaal Bregje Meppel
Proeflokaal Bregje Noordwijk
Proeflokaal Bregje Oss
Proeflokaal Bregje Woerden
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.