Proeflokaal Bregje Den Haag map

Proeflokaal Bregje Den Haag

8.2 · 689 recensies

Laan van Meerdervoort 209, Den Haag

Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Den Haag

Over Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje is een wat meer traditioneel restaurant. De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks.

Aan de Laan van Meerdervoort 209 in het gebied 'Sweelinckplein en omgeving' in Den Haag ligt Proeflokaal Bregje Den Haag. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 689 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Proeflokaal Bregje Den Haag accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 267 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sweelinckplein en omgeving hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

E T
Google Maps Logo

Kleine tafel voor 3 kids en 4 volwassene en slechte stoelen. Begonnen om 17.00 en dan bij binnenkomst al kruimels op de vloer. Slechte plek. Konden niet veranderen, want de rest was gereserveerd. Nou nee dus bleek achteraf. Het eten was veel te weinig. Klachten zou degene doorgeven aan de manager.

E T 3 weken geleden
rene nijhofpater
Google Maps Logo

Eten was heerlijk net genoeg om te eten 3 gangen voor €19.50(weekend) Alleen bij binnen komst duurde het erg lang voordat je je drinken kreeg

rene nijhofpater 1 maand geleden
wouter van der Bor
Google Maps Logo

Lekker gegeten, mooi restaurant, de dame die ons geholpen heeft vanavond was erg lief en aardig. Goed bier, parkeren is redelijk te doen naast de Albert Heijn. Leuke kindermenu's gewoon prima! 3 gangen voor een lage prijs. Wij gaan vaker komen.

wouter van der Bor 1 maand geleden
dolf jans
Google Maps Logo

Zo.. op aanraden naar bregje. Eerst even gebeld en gereserveerd. De dame aan de telefoon moest even overleggen met haar collega's qua bezetting was het zo geregeld. Enof het daar geregeld is.!! Bij binnenkomst direct ontvangen met een grote glimlach. Graag wilde wij naar een andere tafel en dat was geen probleem. Gelijk drankjes besteld en binnen no Time op tafel. Heerlijk gegeten en een heerlijk dessert. Kinderen kregen een kleurplaat. Of te wel grote lof bregje. Met dikke fooi afgerekend. Tot snel.

dolf jans 2 maanden geleden
Zubeyde Ibrahim Demirdas
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten en (cocktails) gedronken bij Bregje, wij zullen zeker vaker komen. Bediening en personeel is ook top!

Zubeyde Ibrahim Demirdas 3 maanden geleden
Proeflokaal Bregje

Alle Proeflokaal Bregje restaurants

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Benieuwd naar andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland? Proeflokaal Bregje heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Sweelinckplein en omgeving) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Proeflokaal Bregje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Proeflokaal Bregje restaurants
Proeflokaal Bregje Alkmaar
Proeflokaal Bregje Emmen
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Oegstgeest
Proeflokaal Bregje Oss
Proeflokaal Bregje Woerden
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Alkmaar
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje Breda
Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Zoetermeer
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Emmen
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Meppel
Proeflokaal Bregje Zoetermeer
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Benieuwd wat je naast Proeflokaal Bregje Den Haag nog meer in of rondom Den Haag (Sweelinckplein en omgeving) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Sweelinckplein en omgeving.