Loetje Kop van Zuid Rotterdam

Loetje Kop van Zuid

Bij Loetje Kop van Zuid gelegen aan de Antoine Platekade 1013 in Rotterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje Kop van Zuid is één van de 126 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Loetje Kop van Zuid

Antoine Platekade 1013 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Loetje Kop van Zuid in Rotterdam

In Rotterdam aan de Antoine Platekade 1013 bevindt zich Loetje Kop van Zuid. Bij Loetje Kop van Zuid kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Loetje Kop van Zuid een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje Kop van Zuid

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje Kop van Zuid. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Loetje Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 313 8906
Routebeschrijving
Loetje Kop van Zuid Rotterdam
Loetje Kop van Zuid Rotterdam
Loetje Kop van Zuid Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Loetje Kop van Zuid?

Loetje Kop van Zuid wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 2087 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heerlijk gegeten! De biefstuk was heerlijk. Biefstuk was iets te rauw nog van binnen. Maar was goed te doen. Carpaccio was zalig. Dit keer met truffelmayonaise genomen..toetje, sticky fingers, was zalig. Heerlijk warme taartje met een heerlijke slagroom.. bediening was top! Onze jongste zoon was niet lekker geworden onderweg. En was misselijk bij binnenkomst. Ze bood een glas water aan en kwam later uit voorzorg een zakje brengen voor het geval dat... tevens had ze haar tafels goed onder controle en kwam ze geregeld spontaan langs om te horen of alles naar wens was. Kortom een topper. Geef dat ook door... vrijdagavond 6 maart 18:30 reservering 7 personen.

Lees verder

5/5

Zeer onbeschoft behandeld! Gisteren voor het eerst bij Loetje gegeten op aanbeveling van vrienden en collega's. Uitermate vriendelijk ontvangen bij de receptie, er was een 1,5 uur wacht tijd en wij konden plaatsnemen aan de bar. Daar werden wij zeer vriendelijk bediend tijdens het wachten en de bediending tijdens het eten was keurig en vlot. Na het dessert gegeten te hebben en wij ons laatste drankje nog aan het drinken waren werd de tafel al afgehaald. We hadden nog geen kans gezien de rekening te vragen of er verscheen een kale meneer die de leiding leek te hebben over de bediening en ons vroeg of wij al klaar waren en of wij nog iets wilden bestellen. Op dat moment hadden we nog onze thee. Vervolgens maakte hij de opmerking 'zo en dan denken jullie ik blijf maar lekker zitten?!' wij waren met stomheid geslagen en gaven aan dat wij de rekening nog moesten krijgen. Hij rolde nog even met zijn ogen alsvorens hij weg liep en iemand anders ons de rekening liet brengen. Eerlijk gezegd waren wij zo verbaasd dat wij op dat moment er niks van hebben gezegd. Het was meer dan een teleurstelling op deze avond en heeft onsmet een bittere nasmaak naar huis gestuurd. Wij raden in ieder geval deze locatie van Loetje om die reden zeker af. Als je geld te besteden hebt en gezellig wilt dineren dan is dit niet het juiste restaurant, dan kan je beter elders je geld uitgeven. Een restaurant dat personeel in dienst heeft dat zijn klanten zo expliciet onbeschoft behandeld en te woord staat is in ieder geval niet het restaurant waar je gegarandeerd een leuke avond gaat hebben.

Lees verder

2/5

Ik vond het niet echt bijzonder, biefstuk met jus en brood. Verder voor alles bijbetalen. Een goede biefstuk kan ik op veel plekken eten, de speciale Loetje jus is helemaal niks bijzonders. Dus eindoordeel het eten was zeker goed, maar wil je er een complete gevarieerde maaltijd van maken vrij duur. Nog een speciale bijkomstigheid was dat we weg moesten omdat ze moesten sluiten wegens corona. Maar daar kunnen ze niks aan doen, dus heeft geen invloed op beoordeling.

Lees verder

3/5

Bij Loetje( kop van zuid) kun je echt heerlijk eten. Ik had, in tegenstelling tot de meesten aan onze tafel, 14 man, een tonijnbiefstuk genomen. Deze was heerlijk en goed rauw gelaten zoals ik dat wilde. Wel vind ik dat alles wat je normaal bij andere restaurant erbij krijgt, patat en salade bv, het vervelend dat je dat extra moet betalen! En niet weinig ook!! Er komt gewoon 10 euro bij de prijs van je gerecht! Dus laat je niet misleiden door de prijs want als je het er niet bij besteld heb je alleen tonijn of biefstuk op je bord. De biefstuk is volgens zeggen, goddelijk! Dus zeker aan te bevelen. Bediening vriendelijk en entourage gezellig. Je kijkt uit over het water van de maas en ziet de watertaxi's heen en weer varen.

Lees verder

4/5

Steak was behoorlijk goed maar de manier van opdienen in een sloot jus is niet mijn ding. Het geserveerde brood vond ik belachelijk; gewoon een halfje casino wit op een bordje en klaar, dat is echt niet restaurant-waardig. Friet was oké. Best een goed uitziende tent met vriendelijke, correcte bediening. Slim concept om standaard een flinke wachtrij te genereren; zo verdienen ze flink aan de drank en ze hebben de hele avond volke tafels. Vreemd dat bij andere restaurants mensen dergelijke lange wachttijden niet zouden pikken maar hier hoort het er gewoon bij. Zeker niet slecht voor die prijs maar voor mij blijft het bij één keertje.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje Kop van Zuid?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje Kop van Zuid, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 126 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41