Loetje Rotterdam Kop van Zuid map

Loetje Rotterdam Kop van Zuid

8 · 2.542 recensies

Antoine Platekade 1013, Rotterdam

Gesloten

Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Bekijk meer
Loetje Rotterdam Kop van Zuid

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Rotterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Antoine Platekade 1013 in het gebied 'Kop van Zuid' in Rotterdam ligt Loetje Rotterdam Kop van Zuid. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.542 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Rotterdam Kop van Zuid accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 348 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop van Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Kop van Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje
Loetje
Loetje Delft
Loetje Arnhem
Loetje
Loetje Amsterdam Café
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Overveen
Loetje
Loetje Leiden
Loetje Den Haag Binckhorst
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.