O'Pazzo Rotterdam

O'Pazzo

Bij O'Pazzo gelegen aan de Mariniersweg 90 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

O'Pazzo is één van de 126 locaties in Rotterdam op CardMapr.

O'Pazzo

Mariniersweg 90 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij O'Pazzo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Mariniersweg 90 bevindt zich O'Pazzo. Bij O'Pazzo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort O'Pazzo een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij O'Pazzo

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij O'Pazzo. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 282 7107
Routebeschrijving
O'Pazzo Rotterdam
O'Pazzo Rotterdam
O'Pazzo Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over O'Pazzo?

O'Pazzo wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1110 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden voor vandaag twee pizza's besteld, die we om 18.00 zouden ophalen. Bij aankomst bleken de pizza's nog niet klaar te liggen, sterker nog, men was überhaupt nog niet aan de pizza's begonnen 'omdat veel bellers niet op komen dagen'. Eh, oké? Waarom spreken jullie dan een tijd af? Het nut van telefonisch bestellen ontgaat mij vólledig. Vervolgens blijkt men de verkeerde ingrediënten te hebben gebruikt voor een van de pizza's - kennelijk is het moeilijk om een pizza van de juiste ingrediënten te voorzien. Gevolg: pizza 1 ligt klaar, pizza 2 wordt opnieuw bereid, dit keer met de juiste ingrediënten. Uiteindelijk konden we pas om 18.40 weer vertrekken: 40 minuten na de afgesproken tijd. Pizza 1 bleek bij thuiskomst koud te zijn, want deze lag al klaar terwijl pizza 2 voor poging 2 de oven in ging. Mijn eerdere ervaring met O'Pazzo was ook geen succes en ook deze keer blijkt O'Pazzo één groot debacle te zijn. Voor ons nooit meer in ieder geval.

Lees verder

1/5

Geen hond in de zaak 2 x gezegd gekookte ham op mn pizza Na 15 min wachten meneer aub parma ham Dat is nu al de zoveelste x dat het misgaat Als je zaak helmaal vol zit kan het gebeuren mag niet maar kan Nu is er niemand en nog fout Heb hen maar meegenomen Anders was de andere koud geworden en moest nodig naar de wc en kan daar ook niet nu

Lees verder

2/5

De beste pizza's van Rotterdam eet je bij O'Pazzo. Echt voor de zoveelste keer een heerlijke pizza gegeten, dit keer met o.a. vijgen en gorgonzola. De wijn die we erbij dronken was zoooo lekker dat ik echt durf te zeggen dat ik nog nooit eerder zo'n lekkere rode wijn heb gehad. En wat zal ik zeggen over het dessert, aan de foto kun je al zien dat het heerlijk was. Echt alleen maar complimenten voor deze zaak !

Lees verder

5/5

Geweldig ingericht pand, een belevenis op zich! De wandeling naar de toiletten is een architectonische must... De heerlijke geuren komen je tegemoet in dit eigenzinnig speels ingerichte restaurant, maar de Italiaanse spijzen zijn natuurlijk de echte hoofdzaak. En die spelen hun rol met verve! Verrukkelijke ingrediënten op meesterlijke en liefdevolle wijze in het atelier van de kok samengebracht en bereid. Alles heeft de smaak van de ingrediënten die als de musici binnen een orkest samen boven zichzelf uitstijgen. Beetje lyrisch misschien, maar echt lekker, goed en de moeite waard! :-)

Lees verder

5/5

Via thuisbezorgd besteld want Corona. Heerlijke pizza's en de "mislukte tiramisu" is zeker niet mislukt. 5 sterren meer dan waard!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij O'Pazzo

Goed nieuws! Bij O'Pazzo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 126 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41