O'Pazzo Rotterdam

O'Pazzo

Bij O'Pazzo gelegen aan de Mariniersweg 90 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

O'Pazzo is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

O'Pazzo

Mariniersweg 90 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij O'Pazzo in Rotterdam

In Rotterdam aan de Mariniersweg 90 bevindt zich O'Pazzo. Bij O'Pazzo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort O'Pazzo een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij O'Pazzo

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij O'Pazzo. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 282 7107
Routebeschrijving
O'Pazzo Rotterdam
O'Pazzo Rotterdam
O'Pazzo Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over O'Pazzo?

O'Pazzo wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1164 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nu vind ik dit de beste pizzeria in Rotterdam, fenomenale pizza bodem, zacht, heerlijk, de service is uitmuntend en samen met de inrichting, je waant je hier in Italië door de gehele atmosfeer en vibes die er hangt, fantastisch echt super, en dat terwijl ik er al tig x was langs gelopen maar geen besef hiervan had. 😃🍕

Lees verder

5/5

Heerlijk!! Een mooie plek met lekkere pizza's en goede wijn waar we graag terug komen!

Lees verder

5/5

Pizza was heerlijk. Maar er gaat van alles mis in de bediening er word door de meeste van de bediening niet gevraagd of je nog wat wilt drinken ze liepen (half rennend) langs je. Borden werden niet weggehaald verder heeft het 45 minuten geduurd voordat wij onze pizza’s kregen (2 pizza’s) Vond het personeel niet goed op elkaar ingespeeld veel vliegwerk. Kon vele malen beter. Maar de aankleding was prachtig een genot voor het oog. Nog niet uit of we nog een keer terugkomen. Dit gaat over de maandag avond.

Lees verder

3/5

Vandaag na lange tijd ( en dan bedoel ik ook écht lange tijd: enkele jaren en 2 kinderen verder..) weer eens bij Opazzo gegeten. Toen we nog om de hoek woonden kwamen we er heel regelmatig. Ik had me er echt op verheugd er weer eens naar toe te gaan. Nou ik moet zeggen: het viel zeker niet tegen. Lekker gegeten ( 3 pizza's en 1 x tagliatelle met zwaarvis), een prima wit huiswijnje en een soepele Primitivo erbij. Het was niet de rumoerige drukte die we ons herinnerden: door de corona maatregelen waren er maar een beperkt aantal gasten en werd gewerkt met tijdslots. Voor ons was dat geen probleem, 1,5 uur was lang genoeg om rustig te kunnen eten. De bediening was hartelijk en attent. De kinderen vonden hun pizza lekkerder dan in Rome... dat is denk ik wel een dik compliment voor de kok.

Lees verder

5/5

Ik ging voor een glutenvrije pizza, hier heb ik enorm van genoten. Leuke locatie, super personeel en goed eten. Toetjes ook aan te raden!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij O'Pazzo

Goed nieuws! Bij O'Pazzo in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13