Pathé De Kuip Rotterdam

Pathé De Kuip

Bij Pathé De Kuip gelegen aan de Cor Kieboomplein 501 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé De Kuip is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Pathé De Kuip

Cor Kieboomplein 501 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Pathé De Kuip in Rotterdam

In Rotterdam aan de Cor Kieboomplein 501 bevindt zich Pathé De Kuip. Bij Pathé De Kuip kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé De Kuip een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Routebeschrijving
Pathé De Kuip Rotterdam
Pathé De Kuip Rotterdam
Pathé De Kuip Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé De Kuip?

Pathé De Kuip wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 9586 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Normaal onze favoriete bioscoop, maar we zijn de laatste keer ontzettend teleurgesteld. Toen we bij De Kuip aankwamen was er geen parkeermogelijkheid: alle garages waren gereserveerd voor een evenement in De Kuip én er mocht niet langer dan 1,5 uur worden geparkeerd. Onze film zou 2 uur duren, dus er was gewoon geen mogelijkheid voor ons om de film te zien! Toen we in onze bevestigingsmail van de tickets keken stond er onderaan in heel kleine letters dat tijdens een evenement parkeren lastig was en dat tickets konden worden omgeboekt. Erg jammer, want als we dit hadden geweten vóórdat we bestelden, hadden we geboekt via een account of hadden we gelezen dat we beter met het OV konden komen. We hebben niets gelezen en geen account aangemaakt en daarom waren we gewoon onze tickets kwijt. €22 weg, benzinekosten verbruikt en met een heel naar gevoel naar huis gegaan. We begrijpen het parkeerprobleem, maar waarom kan Pathé niet eerlijk aangeven, VOORDAT er wordt geboekt, dat je het beste account kan aanmaken óf dat er überhaupt een evenement is? Ontzettend klantonvriendelijk. Erg jammer, ons avondje uit liep uit op een grote teleurstelling en een hoop weggegooid geld. Voor ons geen Pathé meer, helaas.

Lees verder

1/5

Hele fijne bioscoop. Daar gaan wij vaak als wij een filmpje willen kijken. Echt een aanrader.

Lees verder

5/5

Heerlijk. Het is leuk om effe te chillen en naar een film te kijken. Ik kan alle films thuis zien maar ik ga toch naar deze bioscoop omdat het super chill is en de stoelen zitten fijn

Lees verder

5/5

als ik ergens naar de bios ga is het wel hier, ruime stoelen en vriendelijk personeel

Lees verder

5/5

Pathé De Kuip is op zichzelf in orde. Bij kinderfilms staat het geluid normaal (zou bij normale films ook geen overbodige luxe zijn). Maar dat je verplicht door de snacktent moet lopen is dan weer wat minder maar het grootste struikelblok zijn wel de toiletten. Ergens een steile trap af om te plassen, met kinderen best een een uitdaging. Niet vreemd wat daar valt niets mee te verdienen.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé De Kuip

Goed nieuws! Bij Pathé De Kuip in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41