In Den Rustwat Rotterdam

In Den Rustwat

Bij In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk 96 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

In Den Rustwat is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

In Den Rustwat

Honingerdijk 96 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij In Den Rustwat in Rotterdam

In Rotterdam aan de Honingerdijk 96 bevindt zich In Den Rustwat. Bij In Den Rustwat kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort In Den Rustwat een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij In Den Rustwat

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij In Den Rustwat. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 413 4110
Routebeschrijving
In Den Rustwat Rotterdam
In Den Rustwat Rotterdam
In Den Rustwat Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over In Den Rustwat?

In Den Rustwat wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 220 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eergisteren hier samen met een goede het Bib Gourmand Menu voor slechts 39 euro gegeten. Alle gangen waren uitstekend met oog voor detail en veel verschillende en interessante texturen. Daarnaast zag het eten er prachtig uit en werd geserveerd op mooie borden. Tel daarbij op de mooie ruimte en de vriendelijke bediening en je komt uit bij een prima eetervaring.

Lees verder

4/5

Dit restaurant is echt een waar genoegen om naartoe te gaan. Wao. Geweldig. Van mij mogen ze een sterretje krijgen. Het eten was geweldig, zo een mooi geheel allemaal. En de wijnen, fantastisch. Het personeel is heel aardig, professioneel en zeer service gericht. Ik heb ze de hele avond zien lopen om alles tot in de puntjes verzorgd te hebben. Aan het eind van de avond kregen wij ook nog eens onverwachts bezoek van chef Marcel van Zomeren. Wat een geweldige ervaring. Dit is zonder twijfel een parel in Rotterdam. Mijn enorme complimenten aan iedereen die daar werkt.

Lees verder

5/5

In een woord....weer geweldig. Mijn favoriete restaurant....👍👍🥂

Lees verder

5/5

Wat was dat weer ongelooflijk genieten! Op 10 mei kreeg mijn liefste Nelly van onze zoon Kevin en schoondochter Ellen een geweldig mooie doos aangeboden met daarin een overheerlijk 3-gangen diner als Moederdagcadeau. Dat had geen betere keuze kunnen zijn. Als echtgenoot aan mij de eer om het geheel zo goed en zo mooi mogelijk te bereiden en uit te serveren, maar met de bijgevoegde handleiding was dat uiteindelijk geen enkel probleem. Vanaf de amuse tot en met het dessert: het was gewoon af! Wederom zo'n geweldige subtiele smaakbeleving en feest voor de smaakpapillen. Kortom: een superleuke ervaring om onder deze vervelende corona-terreur gebukt, thuis zo heerlijk en ontspannen te kunnen genieten van de geneugten van al die aardige mensen van IDRW. Ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen het onder deze vervelende omstandigheden absoluut ook zou moeten proberen om die ellende maar even te kunnen vergeten. Een absolute aanrader!!

Lees verder

5/5

Echt een verborgen parel. Ik heb hier een aantal keren gegeten en ik word elke keer weer heerlijk verrast. Goede prijs kwaliteit verhouding en ook goed personeel.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij In Den Rustwat

Goed nieuws! Bij In Den Rustwat in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13