In Den Rustwat map

In Den Rustwat

10 · 317 recensies

Honingerdijk 96, Rotterdam

Gesloten

In Den Rustwat
In Den Rustwat In Den Rustwat
In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat
Bekijk meer
In Den Rustwat

Over deze locatie

In Den Rustwat is een culinair restaurant. Die zich focust op hoge kwaliteit van hun 4,5,6 of 7 gangen menus.

Aan de Honingerdijk 96 in het gebied 'Kralingen Oost' in Rotterdam ligt In Den Rustwat. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 317 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, In Den Rustwat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 377 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kralingen Oost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant In Den Rustwat in Rotterdam hanteert voor bezoekers afwisselende openingstijden gedurende de week. Op maandagen en dinsdagen is het restaurant gesloten, wat gasten de gelegenheid geeft om uit te kijken naar de culinaire ervaringen later in de week.

Vanaf woensdag begint de week voor In Den Rustwat, waarbij de deuren twee keer per dag openen. Lunchgasten kunnen binnenlopen tussen 12:00 en 14:00, terwijl voor het diner de openingstijden van 18:00 tot 20:30 gelden. Deze openingstijden blijven consistent van woensdag tot en met zaterdag, waarbij bezoekers zowel 's middags als 's avonds van de keuken kunnen genieten.

Op zondagen rust de keukenbrigade uit en staat de deur van het restaurant niet open voor gasten, waarmee de week van In Den Rustwat op een rustige noot eindigt.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'In Den Rustwat' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van In Den Rustwat. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij In Den Rustwat

Goed nieuws! Bij In Den Rustwat in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.