In Den Rustwat map

In Den Rustwat

10 · 291 recensies

Honingerdijk 96, Rotterdam

Gesloten

In Den Rustwat
In Den Rustwat In Den Rustwat
In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat In Den Rustwat
Bekijk meer
In Den Rustwat

Over deze locatie

In Den Rustwat is een culinair restaurant. Die zich focust op hoge kwaliteit van hun 4,5,6 of 7 gangen menus.

Aan de Honingerdijk 96 in het gebied 'Kralingen Oost' in Rotterdam ligt In Den Rustwat. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 291 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, In Den Rustwat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 348 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kralingen Oost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij In Den Rustwat

Goed nieuws! Bij In Den Rustwat in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.