Rotterdam Ahoy Rotterdam

Rotterdam Ahoy

Bij Rotterdam Ahoy gelegen aan de Ahoyweg 10 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rotterdam Ahoy is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Rotterdam Ahoy in Rotterdam

In Rotterdam aan de Ahoyweg 10 bevindt zich Rotterdam Ahoy. Bij Rotterdam Ahoy kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Bar & Uitgaan, scoort Rotterdam Ahoy een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bar & Uitgaan

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 293 3300
Routebeschrijving
Rotterdam Ahoy Rotterdam
Rotterdam Ahoy Rotterdam
Rotterdam Ahoy Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Rotterdam Ahoy?

Rotterdam Ahoy wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 10202 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Rotterdam Comic Con en Rotterdam Tattoo en Ink waren de laatste events die ik hier bezocht. En toen kwam covid-19 ook in Nederland helaas veel events nu afgezegt of verplaatst. Wat Ahoy betreft: afhankelijk van event concert of happening goede locatie. De horeca is wat het eten betreft ie wat prijziger maar goed te doen. Leuke goede locatie! Tip! Wat parkeren betreft kun je een station terug met de metro, daar is het als met openbaar vervoer reist gratis parkeren. Het is maar dat je het weet😎

Lees verder

4/5

ben vandaag bij een voorstelling in Ahoy geweest wat mijn het meest verbaast heeft dat zelf de beveiliging de weg niet wist voor de lift ik heb ook evenementen gedaan en wij gingen het hele gebouw door ook waar we op die dacht niet hoefde te zijn maar gewoon om het hele gebouw te kennen van binnen en van buiten mocht er toch wat zij dat we wisten wat waar zat en hoe het snelste er te komen en ga zo maar door ik vond dit echt niet kunnen dat de beveiliging al niet weet waar het is dat is ook om het veilig te houden en weet waar je mensen zijn op het moment van zo nodig hoop dat hier wel wat mee gedaan word leer het ge bouw kennen waar voor je de beneveling doet

Lees verder

1/5

Heel gezellig. Het geluid slecht te beluisteren

Lees verder

1/5

Mooi groot alleen vervelende beveiliging maken om niks paniek of druk

Lees verder

4/5

Geweldige service omdat ik slecht ter been ben en een rollator gebruikt werd ik heel goed geholpen door het personeel . wij hadden zitkaarten in de 2 e ring maar helaas de trap was een groot probleem en we kregen nieuwe plaatsen toegewezen bovenin met fantastisch uitzicht over de podiums. Na afloop liep er weer iemand met ons mee en kon ik met de lift naar beneden. fantastisch oprecht bedankt we hebben een hele fijne avond gehad.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Rotterdam Ahoy

Goed nieuws! Bij Rotterdam Ahoy in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41