RaboCard

4 · 1 reviews

Mastercard

Perfect voor de bestaande klanten van de Rabobank. Met de RaboCard creditcard kan je overal ter wereld betalen. Dit is een perfect pas voor naast je Rabobank betaalpas.

  • Aankopen verzekerd
  • AirMiles sparen in het buitenland
  • Ruime bestedingslimiet
RaboCard

Over deze kaart

De RaboCard Creditcard is een goed aanvulling op een Rabobank betaalpas. Mocht je wat minder te besteden hebben, kan je met je creditcard betalen en vervolgens alle uitgaves in de Rabobank app. De RaboCard Creditcard is wereldwijd geaccepteerd, waardoor hij ook perfect is om in het buitenland mee te betalen.

Verzekeringen

Met de RaboCard Creditcard ben je voor veel al verzekerd wanneer je een aankoop doet of een vlucht boekt. Echt zit bij deze creditcard geen reisverzekering, reisongevallen verzekering en annuleringsverzekering. Deze zal je apart moeten afsluiten.

Aankoopverzekering

Aankopen die je met met RaboCard Creditcard zijn 180 dagen verzekerd. Mocht je aankoop schade krijgen, gestolen worden of kwijt raken, dan ben je hiervoor 180 dagen voor verzekerd.

Bagageverzekering

Wanner je bagage verliest of kwijt raakt tijdens je vlucht, ben je hiervoor verzekerd. Zo kan je alsnog kleding kopen en genieten van je vakantie of zakelijke reis.

Vluchtvertragingsverzekering

Wanneer je vlucht vertraging heeft, dan ben je met de RaboCard verzekerd voor maximaal € 150 per persoon. Dit is echter wel wanneer je minimaal vier uur vertraging hebt.

Air miles

Met de RaboCard spaar je bij betaling in het buitenland voor Air Miles. Zo krijg je 1 Air mile per €5. Zo spaar je voor leuke items terwijl je op vakantie bent.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een RaboCard creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage €24,- per jaar
Bestedingslimiet €1.000,- p/m
Minimum inkomen €1.000,-
Wisselkoersopslag 2.00%
Type kaart Credit
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Ja
Welkomstbonus Nee
BKR-toetsing Ja

Verzekeringen

Aankoopverzekering 180 dagen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Bagageverzekering Ja
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een RaboCard

De RaboCard is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze RaboCard creditcard op rijtje gezet.

  • Gekoppeld aan je Rabobank rekening
  • Lage jaarlijkse kosten
  • Gratis bij Rabo BasisPakket
  • Aankoopverzekering 
  • Snel betalen met Apple Pay
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de RaboCard creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
Revolut Standaard
Revolut Premium
Revolut Metal
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
Mastercard Black
MasterCard Gold
Revolut Metal
Revolut Premium
Revolut Standaard
bunq Metal Card
bunq Travel Card
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een RaboCard creditcard. Op CardMapr staan 11.032 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over RaboCard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de RaboCard creditcard.