ING Creditcard

ING Creditcard

Zit je al bij de ING en wil je graag een creditcard? Dan is de ING Creditcard perfect. Deze is automatisch gekoppeld aan je bestaande pas. Zo heb je alles overzichtelijk in één app.

Lees onze review en ervaring met de ING Creditcard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

ING Creditcard

Over ING Creditcard

De ING Creditcard kan je binnen 2 minuten aanvragen en zal dan binnen 5 werkdagen bij je thuis zijn. Zo kan je snel genieten van de voordelen van een ING Creditcard.

Wereldwijd wordt de ING Creditcard geaccepteerd, waardoor je altijd overal kan betalen. Bekijk hier waar je allemaal met de ING Creditcard kan betalen.

Aankoopverzekering

Je aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Zo wordt je vergoed wanneer je aankoop schade heeft, gestolen wordt of je hem verliest. Mocht je aankoop niet of verkeerd geleverd worden, dan kan je je geld terug vragen via de GeldTerugService

Punten verdienen met je Creditcard

Verdien punten door een ING Creditcard in bezit te hebben. Eenmalig krijg je 2.500 Punten en daarna krijg je maandelijks 200 Punten. Zo spaar/verdien je maandelijks Punten, die je vervolgens weer in de ING winkel kan uitgeven.

Schade vergoeding

ING vergoed schade die je lijdt wanneer er sprake is van fraude, verlies of diefstal. Dit mits er geen sprake is van fraude en. opzet. De ING vergoedt ook de schade periode voordat je het misbruik, verlies of diefstal hebt gemeld bij de ING.

Apple Pay

Voeg je creditcard gemakkelijk toe aan je iPhone, Apple Watch of Mac. Zo kan je online en in de winkel betalen met je telefoon. Verlies nooit meer een pasje!

Creditcard eerder aflossen

Een van de grootste voordelen van de ING Creditcard is dat je gemaakte kosten kan aflossen via de app. Bij de meeste creditcards moet je dit overmaken naar de creditcardmaatschappij. In de ING app kan je met twee klikken zoveel als je wil aflossen.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Credit

Jaarlijkse kosten

€18,60 per jaar

Bestedingslimiet

€5.000,- p/m

Minimum inkomen

€650,-

Aankoopverzekering

180 dagen

2.500 Punten

Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze ING Creditcard creditcard

De ING Creditcard is één van de 15 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Gekoppeld aan je ING Betaalrekening
  • Lage jaarlijkse kosten
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen
  • Lage inkomensgrens
  • Snel betalen met Apple Pay
  • Verdien punten

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

In Nederland kennen we drie creditcardnetwerken, namelijk American Express, MasterCard en VISA. De meeste banken in Europa geven een creditcard uit in samenwerking met MasterCard of VISA.

American Express (AMEX), MasterCard en VISA zijn dus bedrijven die creditcards maken. 

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Wil je een (grote) aankoop doen met je creditcards zoals het huren van een autoeen hotel boeken of brandstof tanken? Grote kans dat je een bedrag als "Gereserveerd" op je creditcard overzicht ziet staan. Geen paniek, dit bedrag verdwijnt naar enkele dagen!

Waarom een creditcard reservering?

Bij de meeste creditcards doet jouw creditcardmaatschappij een vooruitbetaling. Afhankelijk van je bestedingslimiet betekent dit dat je voor duizenden euro's kunt uitgeven en dat je creditcardmaatschappij dit tijdelijk voorschiet. Jij hoeft namelijk pas aan het einde van de maand te betaling.

Een reservering op je creditcard wordt vaak gedaan door de verkoper om te controleren of het bedrag beschikbaar is op de kaart. De verkoper wil graag verzekerd zijn een betaling en controleert dit doormiddel van een pre-autorisatie. 

Wanneer verdwijnt het gereserveerde bedrag van mijn creditcard?

Een reservering dekt in de meeste gevallen het totaalbedrag van je aankoop, en zal daarom automatisch verrekend worden. Is je aankoop duurder of goedkoper dan het bedrag van de reservering? De reservering wordt dan geannuleerd en de uiteindelijke kosten afgeschreven. 

Vaak zie je bij het huren van een auto in het buitenland dat er een reservering wordt gedaan van soms 2x de prijs van de auto. Mocht er onverwachts kosten zijn zoals schade of diefstal, dan is de verhuurder verzekerd dat deze kosten afgeschreven kunnen worden.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de ING Creditcard creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

gebruik de creditcard 1x per jaar voor vakantie

Lees verder

4/5

Overnachting 831 locaties
Restaurant 778 locaties
Mode 632 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een ING Creditcard creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de ING Creditcard creditcard zijn er nog 15 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over ING Creditcard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 3 artikelen geschreven die relevant zijn voor de ING Creditcard creditcard.

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming Tips & Tricks

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming

Veel ondernemers hebben het idee dat het accepteren van creditcards in hun onderneming extreem duur en overbodig is. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn om creditcards te accepteren binnen je onderneming.

Elektrische scooter huren met een creditcard bij GO Sharing (review) Reviews

Elektrische scooter huren met een creditcard bij GO Sharing (review)

Je hebt ze vast al gezien in grote steden; de groene deelscooters van GO Sharing. Wij leggen in onze review uit wat GO Sharing is en wat onze bevindingen zijn.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

ING Creditcard creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een ING Creditcard aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

ING Creditcard

ING Creditcard

€18,60 per jaar

2.500 Punten

Bij deze merken betaal je met een creditcard