Karwei

131 locaties

8 · 70.413 recensies

Bouwmarkt

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Betaal bij de bouwmarkten van Karwei met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Karwei

Alles voor jouw interieur vind je bij Karwei. Met meer dan 30.000 artikelen waaronder gordijnen, verf, verlichting en gereedschap is er voor elke klus in het huis wel iets te vinden. 

Toe aan een nieuw interieur of leuke ideeën voor een mooi thuis? Karwei inspireert je op gebied van woontrends, slimme oplossingen en DIY. Met de Karwei app mis je nooit meer acties van de week.

Zoeken

Alle Karwei locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Karwei in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Karwei een 8. Ruim 70.413 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Karwei reviews lees je hieronder.

Super service en mooie producten.

Hajo H. 2 maanden geleden

Vriendelijke medewerkers en bereid om je te helpen

Gerard W. 1 maand geleden

Goede en gezellige winkel

Gelmer ter H. 1 maand geleden

Een van de medewerkers die er rond liep heeft mij heel netjes en goed geholpen met de spullen te pakken die ik nodig had.

René L. 2 maanden geleden

Moest een aantal delen hout laten zagen. Was allemaal geen probleem en snel geregeld! Erg behulpzaam personeel! Top zaak. Altijd gezellig om te winkelen!

Ronald S. 1 maand geleden

Goede service en ruim assortiment

Robbert C. 2 maanden geleden

Veel te groot

Pieter B. 1 maand geleden

Fijne winkel je kan er echt alles vinden om te klussen en om een huis en tuin aan te kleden.

tjessy G. 1 maand geleden

Deze week een actiemodel van een fauteuil voor m'n praktijk opgehaald in Veenendaal. Heel fijn dat ik vanwege hoge nood ook even naar de wc mocht. Toen ik terugkwam stond de medewerker al klaar met m'(...)

Jece T. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de bouwmarkten van Karwei

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Karwei al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere bouwmarkten in Nederland?

Ontdek naast Karwei nog andere bouwmarkten in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.