Restaurant La Cantina di David map

Restaurant La Cantina di David

8.4 · 606 recensies

Oudegracht aan de Werf 88, Utrecht

Restaurant La Cantina di David
Restaurant La Cantina di David Restaurant La Cantina di David
Restaurant La Cantina di David Restaurant La Cantina di David
Restaurant La Cantina di David

Over deze locatie

La Cantina di David heeft een super sfeer. Binnen in zit je in een soort grot/kelder waar het lekker sfeervol en een chique uitstraling heeft. Je kan ook heerlijk genieten van de culinaire gerechten aan de grachten van Utrecht

Aan de Oudegracht aan de Werf 88 in het gebied 'Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving' in Utrecht ligt Restaurant La Cantina di David. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 606 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant La Cantina di David accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sibel Aydogan
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel , top service en zeer goed keuze uit eten . Van voorgerecht tot nagerecht was alles perfect!! Zeker een aanrader wij komen hier vaker !

Sibel Aydogan 1 maand geleden
Danny Oscar Kip (The Doctor)
Google Maps Logo

Het eten was heerlijk en mooi opgemaakt, laten we daar duidelijk over zijn. Maar voor deze prijs verwachtte ik wel iets meer van de gehele ervaring. De zalm die ik nam bestond uit drie (heerlijke) hapjes zalmfilet, met twee bloemkool roosjes en twee broccoli roosjes (nou ja bimi) en drie halve aardappeltjes. En zelfs met het voorgerecht er bij, was ik nog hongerig na het eten. Er was ook geen amuse of ander complementair gerecht of iets dergelijks. Kortom, lekker, maar minimaal. En daardoor het geld net niet waard.

Danny Oscar Kip (The Doctor) 1 maand geleden
Innepin
Google Maps Logo

Wat een fijne verrassing! Heel lang geleden hier geweest en toen zat er zand in mijn pasta vongole. Nu na meer dan 10 jaar weer geweest met een groep en het was lekker! Bediening was vlot én super aardig en ondanks meerdere groepen hoefden we nergens lang op te wachten. Het eten was heerlijk en de sfeer was casual en fine dining tegelijk.

Innepin 2 maanden geleden
Martijn Koopmans
Google Maps Logo

Hele gezellige sfeer en warm welkom. Binnen 2 minuten, we hadden onze jassen nog aan, door drie medewerkers gevraagd of we vast wat willen drinken. Het was een drukke vrijdagavond met een paar hele grote groepen en dat heeft ongetwijfeld invloed gehad op het hoge tempo waarmee het eten op tafel kwam. We hebben meerdere keren gevraagd of het iets rustiger aan kon. Kwaliteit van het eten was wisselend. Sommige gerechten erg lekker, andere echt middelmatig. Overall gezellige avond, prijs-kwaliteitverhouding is wel behoorlijk scheef. Voor dit soort prijzen is kwaliteit van het eten elders (flink) beter.

Martijn Koopmans 2 maanden geleden
Tomas Middelweerdt Photografie
Google Maps Logo

We waanden ons echt weer even in Italië met klassieke gerechten in een modern jasje en nee verwacht geen pizza of Nederlandse carbonara (spaghetti met room en champignons)

Tomas Middelweerdt Photografie 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant La Cantina di David

Goed nieuws! Bij Restaurant La Cantina di David in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.