Museum Speelklok map

Museum Speelklok

8.8 · 2199 recensies

Steenweg 6, Utrecht

Museum Speelklok
Museum Speelklok Museum Speelklok
Museum Speelklok Museum Speelklok
Museum Speelklok

Over deze locatie

Aan de Steenweg 6 in het gebied 'Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving' in Utrecht ligt Museum Speelklok. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.199 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Museum Speelklok accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 242 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving hebben we nog 30 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

karin “Kaatje V” vonk
Google Maps Logo

Wij waren, na jaren van afwezigheid, voor het eerst weer in dit bijzondere museum. Wat is het mooi veranderd! Beneden vinden wij indrukwekkender dan boven, maar erg leuk allemaal! We waren er nu op een vip-avond, komen snel in alle rust nog eens kijken

karin “Kaatje V” vonk 1 maand geleden
Brenda Overduin-Milatz
Google Maps Logo

Wij hebben een fantastische middag en avond in het museum gehad tijdens de bruiloft van onze lieve vrienden. Wat is dit een prachtlocatie om één van de mooiste dagen van je leven te mogen vieren! Het personeel is vriendelijk, de inrichting prachtig, de zaal heerlijk ruim, met gelegenheid om te dansen tot in de late uurtjes en dan stiekem nog even al het moois te bewonderen dat het museum te bieden heeft. Wij hebben keihard genoten!

Brenda Overduin-Milatz 1 maand geleden
Cas O.
Google Maps Logo

Ik had er heel veel zin in en mijn zusje ook maar het viel tegen het was super klein de rondleiding was veel te kinderachtig ga hier geen geld an verspillen het zou zonde zijn

Cas O. 6 maanden geleden
Peter van Hees
Google Maps Logo

Alleen bij de toer met gids maken ze muziek. En de toer is te lang voor (kleine) kinderen. Het deel "de expeditie" was nu via een andere ingang achter het winkeltje, maar dit werd nergens verteld.

Peter van Hees 6 maanden geleden
Daniël Kooren
Google Maps Logo

Ik heb weer heel erg genoten van dit museum. Wat is het personeel hier altijd vriendelijk! Nog steeds is het een heel mooi pand in een oude kerk. Al vanaf het begin werden we goed geholpen! De rondleiding was zeer leerzaam en leuk! Hele leuke uitleg van de rondleider en het is altijd gezellig in het museum! Mijn opa en ik hebben weer heel erg genoten hier in Museum Speelklok en ik kom hier zeker weer terug hoor! Iedereen weer heel erg bedankt voor een weer hele geslaagde middag in dit museum en tot ziens! Groetjes, Daniël

Daniël Kooren 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Museum Speelklok

Goed nieuws! Bij Museum Speelklok in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.