Simple. map

Simple.

9 · 290 recensies

Domstraat 4, Utrecht

Simple.
Simple. Simple.
Simple. Simple.
Simple.

Over deze locatie

Aan de Domstraat 4 in het gebied 'Domplein, Neude, Janskerkhof' in Utrecht ligt Simple.. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 290 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Simple. accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Domplein, Neude, Janskerkhof hebben we nog 28 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Simple.

Overnacht en boek je hotelkamer bij Simple.. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Flin Veenstra
Google Maps Logo

Afgelopen week hier goed gegeten. 6 gangen en de gerechten zaten erg goed in elkaar. Wel was de bediening nogal rommelig: verkeerde wijnen werden geserveerd, gangen vergeten, verkeerde uitleg, enz. Hoewel vriendelijk, kwam het wat onervaren over. De meer ervaren sommelier maakte gelukkig eea goed. Vind dit een beetje zonder voor een restaurant met dit statuur (en bijbehorende prijzen). Hopelijk volgende x beter :)

Flin Veenstra 2 maanden geleden
MrWiro75
Google Maps Logo

Slecht.. Ronduit slecht voor dat geld.. Oude pasteitjes.. Oude koekjes... Bediening maakt er nog wel wat van maar ook zij verkopen een truffelschaafsel voor 10euro pp zonder te vermelden wat t kost.. Het eten is gewoon niet super terwijl je toch gauw 125 pp afrekent..

MrWiro75 3 maanden geleden
Ingrid Gommers
Google Maps Logo

Normaliter schrijf ik nooit recensies, nu wel omdat het 5x mis ging tijdens het diner en overnachting in Simple. Het 6 gangen menu met bijpassende wijnen heel erg goed, minpuntje was wel dat het te koud was in het restaurant. Bij het afrekenen werden volle glazen berekend i.p.v halve BOB glazen. Ook het beloofde aperitief stond op de rekening, deze was toegezegd omdat bij de eerdere telefonische reservering de overnachting vergeten te boeken was. Kamer was niet goed schoongemaakt, dorre planten met dode bladeren, alles wat verouderd en geen licht bij de toilettafel, -spiegel. Bij het ontbijt ging het weer goed mis, we hadden vooraf gekeken op de kaart wat het ontbijt inhield. De helft ontbrak .... geen eitje, geen granola, geen superfoods, geen vers fruitsap, geen croissant, geen schaaltje voor de yoghurt. Bij een opmerking hierover, gingen ze hiervoor zorgen, maar duurde allemaal veel te lang, we zijn uiteindelijk na een uur van tafel gegaan, met een heel karig ontbijtje. Bij uitchecken werd dit ontbijt niet berekend omdat het helemaal mis ging. Wel werd de overnachting dubbel berekend!! Geen excuus voor wederom deze stomme fout. Conclusie: diner is prima, maar overnachting en ontbijt een grote tegenvaller en dat voor die prijs!

Ingrid Gommers 3 maanden geleden
Agnes van Bussel
Google Maps Logo

Gezellig, gastvrij, vriendelijk, heerlijk eten en drinken goed verzorgd!

Agnes van Bussel 4 maanden geleden
Michel
Google Maps Logo

Geweldig goed eten, vriendelijk personeel, helpen je graag met uitkiezen van de juiste wijn bij de gang. We hadden 6 gangen menu, zeker een aanrader. Eerste gang bestond eigenlijk al uit 3 amuses en na de 6e gang kregen we ook nog allerlei zoetigheden bij de koffie.

Michel 7 maanden geleden
Mike Mike
Google Maps Logo

Een mooi hotel op een ideale plek. Toch wat puntjes van kritiek…. Schoonmaak kan echt een stuk beter. Er is geen receptie…. De receptie is een tafel die neergezet wordt tijdens incheck tijden. Er werd mij uitzicht op de Dom beloofd, maar niet gekregen. Uiteindelijk uitzicht in de tuin (wel een mooie kamer!), maar was erg gehorig op zaterdagavond vanwege het restaurant beneden. Vuil en glazen flessen worden daar weggegooid en personeel rookt daar in hun pauze.

Mike Mike 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Simple.

Goed nieuws! Bij Simple. in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.