nijntje museum map

nijntje museum

8.6 ยท 3191 recensies

Oudegracht 167, Utrecht

nijntje museum
nijntje museum nijntje museum
nijntje museum nijntje museum
nijntje museum

Over deze locatie

Aan de Oudegracht 167 in het gebied 'Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving' in Utrecht ligt nijntje museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.191 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, nijntje museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving hebben we nog 30 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sas Ubbink
Google Maps Logo

Hier is zoveel te ontdekken, dat er meerdere bezoeken nodig zijn om alles te bewonderen. We bleven heel lang bij het eerste speelhuisje hangen. De volgende keer kijkt hij misschien wel liever in de keuken of speelt hij doktertje met Nijn ;) Het enige minpuntje was de gang met de trap zonder traphekje. Hierdoor liepen we aan het begin en eind van de route niet zo rustig mee omdat hij er vandoor kon gaan naar die trappen.

Sas Ubbink 2 maanden geleden
Giel Smidt
Google Maps Logo

We zijn op de originele locatie een keer geweest en toen was het echt heel leuk. Helaas nu behoorlijk tegengevallen. Superdruk op de tijdelijke locatie (grote hal) met als resultaat totale chaos. Voer eindtijden in zodat je de drukte dit soort piekmomenten rond 15u s middags vermijdt. Ik zou wachten tot het echte museum weer open is.

Giel Smidt 2 maanden geleden
Marthijn Everts
Google Maps Logo

Kind blij: ouders blij. Wel een minpunt is dat de horeca zeer beperkt is en erg veel kost voor wat je krijgt. Ook jammer dat je niet je eigen boterham mag eten in de horeca en je per se moet kiezen voor een appelflap omdat de rest niet meer op voorraad is, wat je niet wil om 12.30u.

Marthijn Everts 4 maanden geleden
B. J.
Google Maps Logo

Onze dochter van net 4 vermaakt zich hier altijd prima. De attributen prikkelen de eigen fantasie; koken, tuinieren, doktertje spelen. Als je peuter gewend is om ge-entertaint te worden dan zou ik hier niet snel naartoe gaan. Doordeweeks of weekend einde dag is het minder druk en leuk. Op andere tijden veel te druk

B. J. 4 maanden geleden
Malou veel
Google Maps Logo

Wij zijn afgelopen zaterdag vanuit heerhugowaard (alkmaar) die kant op gegaan. Staat in de top 3 uitjes voor peuters. Wat een flop. We werden omver gelopen zo druk was het. Terwijl ze werkte met een tijdsslot. Voor elke activiteit tot zover je het zo mag noemen (spelen in de poppenkast, spelen aan een keukentje of rijden op een 3wieler) moesten we ontzettend lang wachten. Negatieve ervaring van het museum gekregen. Wat een chaos. Nooit meer voor ons. Miss op een doordeweekse dag beter te doen maar ga niet in het weekend voor je plezier hier heen. We hadden eigenlijk ons geld moeten terug vragen

Malou veel 4 maanden geleden
Karin
Google Maps Logo

Heel leuk voor jonge kinderen. Ze mogen overal mee spelen en alles is heel herkenbaar. Ik denk dat het echt tot maximaal 4 jaar nog leuk is, daarna niet meer. De Nijntjewinkel is ook heel leuk om na het bezoek nog even rond te snuffelen. De enige afknapper vond ik de horeca. Wij waren op een gewone, doordeweekse dag en dan verwacht je toch dat men de "drukte" aankan. Echt bijna alles was op en de prijzen waren echt abnormaal. 3 euro voor een croissantje? Het arme meisje achter de bar had de paniek in haar ogen staan. Alles op, het werkte allemaal niet, de rij werd steeds langer.. Erg sneu. En omdat je geen zelf meegebracht eten mag nuttigen (wat heel vervelend is als zwangere) ben je echt afhankelijk van het "restaurant". Groot verbeterpunt dus!

Karin 4 maanden geleden
Nora K
Google Maps Logo

Super leuk museum. Mijn dochter heeft zich er prima vermaakt. De tijdelijke locatie is erg open en dat werkte voor haar prima, kon ze lekker zelf ontdekken zonder dat ik haar uit het zicht verloor. Wel echt jammer dat het menu in de kantine niet echt is toegespitst op jonge bezoekers. Het gezondste wat je kan krijgen is een naturel pannenkoek (en die was geeneens echt lekker) maar voor de rest vooral zoetigheid. Eigen consumptie nuttigen mag officieel niet maar gelukkig werd er niet moeilijk over gedaan dat ik ook een bakje vers fruit mee had.

Nora K 7 maanden geleden
Vixiion
Google Maps Logo

Het was behoorlijk druk, en het was gaaf voor de kids

Vixiion 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.