nijntje museum map

nijntje museum

8 · 3.522 recensies

Oudegracht 167, Utrecht

Gesloten

nijntje museum
nijntje museum nijntje museum
nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum nijntje museum
Bekijk meer
nijntje museum

Over deze locatie

Museum voor peuters en kleuters. Bevindt zich sinds eind 2021 tijdelijk aan de Oudegracht 167.

Aan de Oudegracht 167 in het gebied 'Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving' in Utrecht ligt nijntje museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.522 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, nijntje museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 285 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving hebben we nog 33 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Tickets voor nijntje museum

Opzoek naar entreetickets voor nijntje museum? Bestel je tickets veilig online en skip alle wachtrijen! Online kun je met alle creditcards betalen én heb je vaak een gratis annuleringsoptie.

Bekijk goedkoopste tickets
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.