Rietveld Schröderhuis map

Rietveld Schröderhuis

9 · 839 recensies

Prins Hendriklaan 50, Utrecht

Rietveld Schröderhuis
Rietveld Schröderhuis Rietveld Schröderhuis
Rietveld Schröderhuis Rietveld Schröderhuis
Rietveld Schröderhuis

Over deze locatie

Aan de Prins Hendriklaan 50 in het gebied 'Schildersbuurt' in Utrecht ligt Rietveld Schröderhuis. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 839 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rietveld Schröderhuis accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schildersbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

rene ekema
Google Maps Logo

Zeker een kort bezoekje met audiotour waard. Vraag op de eerste verdieping of ze de ingenieuze schuifwanden en deuren willen demonstreren, een verassend ruimtegebruik.

rene ekema 3 weken geleden
Wim Dorst
Google Maps Logo

Bijzonder interessant dat dit bijna 100 jaar geleden is bedacht en uitgevoerd. Zelfs voor nu nog futuristisch

Wim Dorst 1 maand geleden
Ton Mulder
Google Maps Logo

Als je liefhebber bent van Rietveld, dan is de eerste verdieping een walhalla. super of je in een 3d schilderij van Mondriaan loopt.

Ton Mulder 1 maand geleden
Iris Willemsen
Google Maps Logo

5 sterren voor het huis zelf en het verhaal erachter. 2 sterren verlies voor de hoge entreeprijs van 19(!) euro. Je bent er in max. 45 minuten doorheen dus ik vind dat geen redelijke prijs. Halveer het en dan wordt er nog genoeg aan verdiend. Voor mensen met een museum jaarkaart is het 3 euro, maak dat gratis aub. Audiotour is wel oké maar zo'n beetje alle info staat ook op de site van het museum dus was voor mij geen verrassing meer.

Iris Willemsen 2 maanden geleden
Tijne
Google Maps Logo

Interessant museum met een informatieve maar ook beknopte en leuke audiotour, plus beeldmateriaal van hoe het er in de jaren 30 uitgezien zou hebben. Leuk personeel dat betrokken en geïnteresseerd was en ook een demonstratie gaf van de werking van het huis

Tijne 3 maanden geleden
Dinja vd Broek
Google Maps Logo

Erg interessant om eens binnen te kijken. Het interieur brengt je terug in de tijd, ze hebben het originele interieur terug gebracht naar hoe het vroeger was. Met de audiotoer kom je een hoop te weten over het huis én over Gerrit Rietveld. Het is jammer dat er niet getoond werd hoe de "muren" boven verschoven kunnen worden maar daarvoor kan je je eigen fantasie gebruiken om het voor te stellen, of een documentaire bekijken.

Dinja vd Broek 4 maanden geleden
de Haan Tsjimme
Google Maps Logo

Top ! Uitleg van een kunsthistoricus die je alles over de bewoners en architect kon vragen..heel bijzonder ( t ) huis..

de Haan Tsjimme 6 maanden geleden
Ronny Geerts
Google Maps Logo

"De reis waard", om het in Michelin termen te zeggen. Het cliché "iconisch" is hier beslist op zijn plaats.

Ronny Geerts 10 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.