STAN Utrecht map

STAN Utrecht

8.2 · 1683 recensies

Ganzenmarkt 16A, Utrecht

STAN Utrecht
STAN Utrecht STAN Utrecht
STAN Utrecht STAN Utrecht
STAN Utrecht

Over STAN&CO

Een menu vol met heerlijke huisgemaakte gerechten met ingrediënten uit de buurt. Van heerlijke sandwiches tot aan steaks, de hele dag door.

Aan de Ganzenmarkt 16A in het gebied 'Domplein, Neude, Janskerkhof' in Utrecht ligt STAN Utrecht. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.683 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, STAN Utrecht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Domplein, Neude, Janskerkhof hebben we nog 28 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Silvana Skotarczak
Google Maps Logo

De Stan experience vereist een grote tafel om al die gerechten, die in 1 keer worden voorgezet, op kwijt te kunnen. Overigens waren de gerechten bijna allemaal lekker maar de vorm waarin het gepresenteerd werd is zeer onplezierig.

Silvana Skotarczak 2 maanden geleden
Maarten
Google Maps Logo

Jemig, wat een slechte ervaring gisteravond. Het begon nog zo leuk met het leuke contact met het personeel, en verschillende van de hapjes waren ook echt wel lekker, maar..... Van de 12 gerechten op de kaart werd op voorhand al gezegd dat 1 er niet was, maar gedurende de avond werd duidelijk dat 3 gerechten niet te bestellen waren. En dat kwam dan ook doodleuk bij het opserveren van de rest van de gerechten 😬. En waar de eerste gang nog prima snel kwam, hebben we denk ik wel een uur moeten wachten op de gang daarna. Na eerste vraag aan de bediening hierover geen reactie meer gehad, na 2e vraag zou het nog 2 minuten duren, maar waren we nog zeker 10 minuten aan het wachten. Erg slecht allemaal zo. Niet voor herhaling vetbaar. Jammer, was zo'n leuke tent.

Maarten 2 maanden geleden
Efj Roelofs
Google Maps Logo

Originele, lekkere gerechten. Erg van genoten. Grote ruime zaak. Moest meestal moeite doen om het personeel te lokken als ik iets wilde bijbestellen.

Efj Roelofs 2 maanden geleden
Tim Guttenberg
Google Maps Logo

Super gezellige tent! Veel tafels (zowel hoog als laag en met bankjes), grote bar voorin, erg gezellige en vriendelijke bediening en goed eten en drinken. Voorheen (twee weken geleden) was het nog Stan & Co, nu is het Stan. Sindsdien gebruiken ze in de bediening nieuwe systemen wat nog niet bij iedereen even soepel werkt, maar dat is een kwestie van tijd. De menukaart hadden we niet in één keer helemaal onder de knie. Ontbijt, lunch en diner worden niet heel duidelijk gescheiden evenals de voor- en hoofdgerechten. Als je de menukaart snapt, is het een erg leuk concept van 'shared dining' met onwijs lekkere gerechten. Enfin, zeker een aanrader om lekker een hapje te eten onder het genot van een lekker drankje en goede muziek (die steeds een klein beetje harder gaat 😉).

Tim Guttenberg 2 maanden geleden
Dianne Rave-Obbink
Google Maps Logo

Het eten was heerlijk en het toetje was om bij weg te dromen. 1 minpuntje het duurde lang voordat het personeel bij je komt. Voor zowel een drankje als het eten. Maar het kan in deze tijd natuurlijk ook iets te maken hebben met het gebrek aan personeel en de drukte. Verder is het echt een aanrader.

Dianne Rave-Obbink 3 maanden geleden
STAN&CO

Alle STAN&CO restaurants

Benieuwd naar andere STAN&CO restaurants in Nederland? STAN&CO heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Utrecht (Domplein, Neude, Janskerkhof) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van STAN&CO lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle STAN&CO restaurants
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.