Na 75km gereden dachten we om een mooie en gezellig avond te hebben op onze vrije dag. Helaas. We zijn bij Seafood bar in Amsterdam vaker geweest en dus dachten we deze keer naar Utrecht te gaan. Ten eerst, waarom de vetrina waar meestaal alle soorten vis worden gepresenteerd was helemaal leeg? Die geeft sfeer, ambiance, en laat je aan de gasten zien wat te bieden hebt. Als ober, je kunt nooit weten welke gast aan tafel krijgt, (never underestimate it!) wat doen ze voor werk en misschien hebben ze ook meer kennis van jou. We hebben oesters besteld om onze avond te gaan beginnen met een mooie flesje wijn. Als je toch oesters kent, en wordt gezegd aan jou dat deze niet acceptabel zijn, zou je dan misschien proberen om begrip te hebben, eerlijk zijn en attent voor zijn wat je aan tafel serveert en niet proberen om te zeggen dat we de verkeerde oesters hadden besteld. hoe ik het ook door had, deze ober had ook de leiding van het restaurant. De avond is dus verkeerd begonnen, als leidinggevende zijn zou je nog meer attent en gastvrij moeten zijn voor die tafel, en niet beslissen om helemaal niet meer onze tafel te gaan bedienen. Wij zijn horeca mensen heel lang, we hebben begrip voor elke situatie, maar als de jonge ober die je nog corrigeert en aanstuurt doet de werk beter dan jou zou je maar jezelf gaan vragen waarom! Verder onze hoofdgerecht was lekker en dankzij de gastvrijheid en vriendelijkheid van onze jonge ober ging een stukje beter. Jammer!
Saluha Ali
3 maanden geleden