Loetje Almere map

Loetje Almere

8.4 · 975 recensies

Mandelaplein 5, Almere

Loetje Almere
Loetje Almere Loetje Almere
Loetje Almere Loetje Almere
Loetje Almere

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Almere eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Mandelaplein 5 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Loetje Almere. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 975 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Almere
Loetje Amsterdam Café
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Overveen
Loetje Enschede
Loetje Delft
Loetje Almere
Loetje Breukelen
Loetje Amsterdam Café
Loetje Leeuwarden
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Delft
Loetje Almere
Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Utrecht
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Eindhoven
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.