Floriade Expo 2022 map

Floriade Expo 2022

7.2 · 1212 recensies

Oorweg 12, Almere

Floriade Expo 2022
Floriade Expo 2022 Floriade Expo 2022
Floriade Expo 2022 Floriade Expo 2022
Floriade Expo 2022

Over deze locatie

Aan de Oorweg 12 in het gebied 'Floriade' in Almere ligt Floriade Expo 2022. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.212 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Floriade Expo 2022 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Floriade hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jos Vreugde
Google Maps Logo

Mijn eerste Floriade en blij dat ik deze heb bezocht. Het was een prachtige dag om overal tussen te snuisteren. Gek dat deze zone al klaar ligt om "gewone" huizen te bouwen. Alles was zeer netjes buiten de prijzen. Vooral dan van de parking 22.5 euro???? Ok, mooie parking en een shuttle dienst maar komaan zeg! Er waren paviljoenen waar helemaal niets te beleven was maar waar ze dan een gratis hapje gaven (Italië) daar was een lange rij om aan te schuiven. De kabelbaan was zeer netjes en leuk. Alleen begrijp ik niet waarom je maar in 1 richting mag gaan. Mijn vrouw is slecht te been. Nog eens extra betalen op ons duur ticket dat zagen we niet zitten. Ik lees en hoor dat de bezoekersaantallen tegenvallen en dat er een groot verlies is. Zonde maar ergens wel te begrijpen. Beter een iets goedkoper ticket/parking en veel bezoekers dan andersom. Ik ben alleszins blij dat ik ben geweest!

Jos Vreugde 3 weken geleden
Peter Assenberg
Google Maps Logo

Wij zijn met de trein gegaan en hadden gekozen voor de boot naar de floriade te nemen. Blijkt dat je eerst een forse wandeling door het centrum moet maken voor je bij de opstap locatie komt. Eenmaal daar aangekomen stonden we bijna een uur in de rij om op te kunnen stappen. Goed om te weten, wij hadden vooraf gereserveerd, maar dat maakt niets uit! Aangekomen op de locatie hebben wij een medewerker aangesproken en gevraagd of dit normaal was, het antwoord was dat het vervoer los stond van de floriade en dat we online een klacht konden indienen. Op de vraag of de reservering voor de boot omgezet kon worden naar de bus werd niet ingegaan, anders dan de klacht die wij konden Indien. Het park viel op zich tegen, het was kaal in mijn beleving en diverse locaties waren niet bemand, dus je niest maar raden waar het hier over ging. Kortom gezegt, ze hebben veel geld geïnvesteerd, maar ik vond het behoorlijk tegenvallen!

Peter Assenberg 2 maanden geleden
Constant Gasseling
Google Maps Logo

Gisteren bezocht ik de Wereldtuinbouw tentoonstelling Floriade. Ondanks dat veel niet af was, of alweer kapot. En ondanks dat de grasplaggen en tuinen buiten lagen te verdrongen. Ondanks dat het paviljoen van Italië nog dicht en lang niet af was, en het paviljoen van Frankrijk wijselijk nog maar niet z’n naam erop gezet had. En ondanks dat deze speeltuin van planologen eruit zag als n groot stage project, en nagenoeg onvindbaar was per fiets. En ondanks de hoge entreeprijs en lage WoW-factor, was het toch wel n aardig dagje uit. Tussen het wegkwijnend verdrogend gekweekte groen, én tegelijkertijd florerend onkruid waren toch wel wat pareltjes te vinden. De prachtige gevlochten wilgen (van dezelfde kunstenaar als op de Floriade van Venlo), en high-techshows (Oa een gesimuleerde ballonvlucht!), waren bijzonder. Nieuwe duurzame bouwwijzen was het thema. Mijn hoogtepunt was het glaskunstwerk met honderden weckflessen in een gebouwtje dat uiterlijk een oog was (opgebouwd uit rolletjes stof en oude spijkerbroeken). Voor het groen hoef je, 4 weken na de opening, niet te gaan; maar het was aangenaam rustig om de rest te bewonderen.

Constant Gasseling 3 maanden geleden
Randy B
Google Maps Logo

Vandaag de Floriade Expo bezocht en is al een uitdaging de parking te vinden, waar ik vooraf € 14,50 voor heb betaald om dan uiteindelijk 15 minuten in een pendelbus te moet zitten. De expo is ronduit bedroevend met paviljoens die niet af zijn of gesloten, bijna niemand aanwezig om enig toelichting te geven. Het personeel wat wel rondliep, was net zo "enthousiast" waren als ik. Enige uitzondering was de jongeman bij '83 - Exploded View Beyond Building', die met passie over hun producten kon vertellen. Terwijl overal nog aan de beplanting wordt gewerkt, is het een schande dat ze hier zoveel geld voor durven te vragen. Duurzaamheid & groen leven?? Flora's Kitchen met heerlijke groene gerechten uit Almere bestaande uit saucijzenbroodjes, patat en kaassoufflé! Moest hier even over nadenken, toen ik mijn drankje uit een plastic bekertje dronk. Kortom, begin met het echte groene leven, laat je auto staan en ga wat leuks doen in eigen omgeving.

Randy B 3 maanden geleden
Vincent Riebroek
Google Maps Logo

Recensie was verwijderd, dus nog een keer. Ruim 100 euro aan kaartjes, kom je op een soort terrein met heel veel kale vlaktes. Geen enkele innovatie te bekennen buiten, veel (wel mooie) kunstwerken van dezelfde persoon). Veel landen paviljoens nog niet af en dus gesloten of gewoon niks te zien of te doen. Wat een deceptie, echt zonde van het geld! Ook helemaal geen dingen die duidelijk worden gemaakt: hier ligt een veld ingezaaid met aardappels. Ja leuk maar dus? Ik kijk naar een kale vlakte. Wat is de bedoeling? Ja dat er aardappels komen. Maar verder? Helemaal niet leerzaam voor de kinderen. Die vonden er ook geen bal aan en wilden al na een uur naar huis. Grote gemiste kans dit. Edit 4-5-2022: heb inmiddels wel bericht van Floriade gekregen dat we een coupon krijgen voor nieuwe kaartjes. Verder in het jaar gaan we dus nog een keer kijken.

Vincent Riebroek 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Floriade Expo 2022

Goed nieuws! Bij Floriade Expo 2022 in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Floriade Expo 2022 nog meer in of rondom Almere (Floriade) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Floriade.