Bowling Almere map

Bowling Almere

8.4 ยท 1229 recensies

Trekweg 31, Almere

Bowling Almere
Bowling Almere Bowling Almere
Bowling Almere Bowling Almere
Bowling Almere

Over deze locatie

Aan de Trekweg 31 in het gebied 'overig Almere Buiten' in Almere ligt Bowling Almere. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.229 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bowling Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied overig Almere Buiten hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

David D.
Google Maps Logo

Mooi verlicht met veel neon en witte banen. Kan er eten en drinken naar je baan laten brengen. Beetje last van kleine kinderen om je heen die op jouw baan in de weg komen lopen. Levensgevaarlijk en dat speelt niet relaxed ;)

David D. 3 weken geleden
Damian Klaassen
Google Maps Logo

Leuke bowlingbaan, het is erg groot waardoor de kans groot is dat je er terecht kan. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. De snacks tussen het bowlen door is goed en snel op tafel. Parkeren is ook goed te doen, voldoende parkeerplekken. Hebben een leuke middag gehad hier met de vriendengroep.

Damian Klaassen 3 weken geleden
Chiel Vermaas
Google Maps Logo

Hier recentelijk een bedrijfsuitje gedaan. Was erg succesvol lekker gegeten van te voren. Was genoeg vlees, lekker drinken en aardig personeel. Het bowlen daarna was ook erg leuk alles werkte naar behoren.

Chiel Vermaas 3 weken geleden
Robert van der Weerd
Google Maps Logo

Eerst een uur bowlen en daarna gegeten. Niet veel keuze maar toch voor ieder wat wils. Het eten was veel beter dan verwacht. Ik had spare-ribs en die waren echt perfect. Het vlees viel zonder moeite van het bot af en smaakte goed. Het was er gezellig druk, wat fijn was om te zien, na de lockdown.

Robert van der Weerd 1 maand geleden
Christiaan E
Google Maps Logo

Prettige omgeving om te bowlen. Veel banen dus bijna altijd wel plek. Banen zijn goed verzorgd en je krijgt ook lekker vlot je bal weer terug.

Christiaan E 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bowling Almere

Goed nieuws! Bij Bowling Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.