Best Western Plus Plaza Almere Almere

Best Western Plus Plaza Almere

Bij Best Western Plus Plaza Almere gelegen aan de Mandelaplein 1 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Best Western Plus Plaza Almere is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Best Western Plus Plaza Almere

Mandelaplein 1 in Almere

Best Western Logo

Betalen met creditcards bij Best Western Plus Plaza Almere in Almere

In Almere aan de Mandelaplein 1 bevindt zich Best Western Plus Plaza Almere. Bij Best Western Plus Plaza Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Best Western Plus Plaza Almere een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Best Western Plus Plaza Almere

Overnacht en boek je hotelkamer bij Best Western Plus Plaza Almere. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 303 6200
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Best Western Plus Plaza Almere Almere
Best Western Plus Plaza Almere Almere
Best Western Plus Plaza Almere Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Best Western Plus Plaza Almere?

Best Western Plus Plaza Almere wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 372 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We zijn alleen op ons 4 persoonskamer geweest, er werd geen ontbijt aangeboden nu vanwege corona. Maar een hele mooie kamer met leuk uitzicht en dat vond onze hond ook want die is ook welkom. Daar hadden we deze keer het hotel ook op uitgezocht. Vriendelijk personeel. Via het hotel kan je naar restaurant Loetje. Schijnen ze goede biefstuk te hebben maar ik ben gegaan voor een boké bowl. Ik vond het heerlijk. Je kan er ook wen hamburger/ schnitzel / saté krijgen. En misschien kom je er wel Ali B tegen. Wij i.i.g.wel :-)

Lees verder

4/5

Fijn hotel en vriendelijk personeel Kamer was mooi en schoon en van allerlei gemakken voorzien Airco deed het ook goed ,buiten was het 35 graden binnen in de kamer 22 graden Bed was echt heerlijk Enige minpunt was dat de Kamerdeuren totaal niet isolerend waren je hoorde alles ,steeds geklapper van de deuren Misschien een optie om de deuren beter te isoleren en de drang er vanaf te halen om geklapper tegen te gaan ,of een extra isolatie deur in de kamer kost je nu echt je nachtrust

Lees verder

4/5

Afgelopen weekend geweest en helaas is er nergens van te voren aangeven dat het ontbijt restaurant dicht zou zijn. We kregen een lijstje (met weinig keus) om in te vullen. Dit konden wij de volgende ochtend afhalen bij de receptie om vervolgens in onze kamer op te eten. Een cappuccino zat er helaas niet in, want de mevrouw van de balie was de machine aan het schoonmaken om 8.45! en dit zou een kwartier gaan duren.

Lees verder

3/5

Dag ervoor geboekt, Om 16uur aangekomen. Kamers zijn nog niet schoon en klaar. Mensen blijven komen, willen inchecken en worden weggestuurd. Zeer slechte service. Wij zijn op dit moment aan het wachten op een kamer het kan nog uren duren. Meisje achter de balie staat alleen en krijgt alle sh*t over zich heen, zeer vervelend voor haar maar nogmaals zeer slecht geregeld

Lees verder

1/5

Kregen een kamer die niet schoon was. Vies bed 😱 handdoeken van de vorige gasten lagen in de badkamer (GEBRUIKT). Vieze glazen op de kamer Kamer was klein maar wel mooi interieur badkamer ook. Ontbijt goed geregeld met corona aanpassingen

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Best Western Plus Plaza Almere

Goed nieuws! Bij Best Western Plus Plaza Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Andere Best Western hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Best Western nog meer locaties. Naast Best Western Plus Plaza Almere in Almere kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Best Western locaties