Flying Blue Vliegtickets

Flying Blue Promo Rewards in November 2020

Bjorn

11 November 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Flying Blue Promo Rewards in November 2020

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand november. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.


November is al even begonnen, en ook deze maand vertellen we je de nieuwe Promo Rewards. Ondanks het negatieve reisadvies kunnen deze tickets wél geboekt worden om tussen nu en eind april 2021 gebruikt te worden. Vanwege het coronavirus kunnen Promo reward tickets tot nader order kosteloos worden gewijzigd.

Flying Blue, het spaarprogramma van KLM en Air France dat vooral klanten in Europa heeft, moet daarom toch iets doen. Sinds augustus zijn daarom vooral veel Europese bestemmingen toegevoegd aan de Promo Rewards. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France met kortingen tot 50%. Heb je eerder gevlogen met KLM, of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue Miles kunt besteden. 

De Promo Rewards voor november hebben een reisdata van 1 november t/m 30 april 2021. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties voor Nederland en Frankrijk, vooral Europese Promo Rewards. Wil je rond de lente er nog even tussenuit, dan zijn deze vliegtickets wellicht interessant.

De reisdata voor deze tickets liggen tussen 1 november en 30 april. Onderstaande lijst zijn bestemmingen met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Berlijn Vanaf 4.500 Miles Economy
Dresden Vanaf 4.500 Miles Economy
Frankfurt Vanaf 4.500 Miles Economy
Hannover Vanaf 4.500 Miles Economy
Hamburg Vanaf 4.500 Miles Economy
Munich Vanaf 4.500 Miles Economy
Krakow Vanaf 7.875 Miles Economy
Poznan Vanaf 9.750 Miles Economy

โœˆ๏ธ Tip

Een weekendje naar Berlijn kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Curacao, Cayenne en Papeete

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard, dan zijn de vliegtickets naar Curacao, Papeete of Cayenne ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets hierboven, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Beirut 25% korting Premium Economy
Cayenne 25% korting Business
Caracao 35% korting Economy
Fort de France 25% korting Business
Papeete 25% korting Premium Economy
Pointe a Pitre 25% korting Business
Saint-Denis 35% Premium Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting tot 35%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk en heb je zo de mogelijkheid om goedkoop in Economy naar Curacao te vliegen om vervolgens uitgerust en relaxed in Premium Economy terug te vliegen na een heerlijke vakantie.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis

 

Deel je mening

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Andere artikelen

Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces Tips & Tricks

Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces

In alle rust werken of studeren in een hotelkamer met Hilton WorkSpaces. Huur een werkplek voor een dag in één van de 14 Hilton Hotels in Nederland.

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt Flying Blue Tips & Tricks

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt

Er bestaan steamingdiensten waarmee je tijdens het kijken van je serie ook nog eens Miles spaart! Met een American Express creditcard blijf je KLM Miles sparen, ook als je niet mag vliegen.

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021 Flying Blue Vliegtickets

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand maart. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.