Flying Blue Promo Rewards in September 2020

Bjorn

6 september 2020

Bjorn Flying Blue Promo Rewards in September 2020

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand september. Vliegtickets naar Europese bestemmingen tot 25% korting met KLM of Air France.


De Flying Blue Promo Rewards zijn gelukkig weer terug sinds augustus, en ook deze maand zijn veel Europese bestemmingen in de aanbieding. 

De luchtvaart ziet er sinds maart er een stuk anders uit. Landen switchen van code geel naar code oranje, en Amerika is zelfs helemaal niet toegankelijk voor Europeanen. Flying Blue, het spaarprogramma van KLM en Air France dat vooral klanten in Europa heeft, moet daarom toch iets doen. Sinds augustus zijn daarom vooral veel Europese bestemmingen toegevoegd aan de Promo Rewards. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France met kortingen tot 50%. Heb je eerder gevlogen met KLM, of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue Miles kunt besteden. 

De Promo Rewards voor september hebben een reisdata van 1 september t/m 31 maart 2020. Perfect om in het voorjaar nog even te ontspannen.

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties voor Nederland en Frankrijk, vooral Europese Promo Rewards. Wil je er in het voorjaar nog even tussenuit, dan zijn deze vliegtickets wellicht interessant.

De reisdata voor deze tickets liggen tussen 1 september en 31 maart. Onderstaande lijst zijn bestemmingen met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Bremen Vanaf 4.500 Miles Economy
Basel Vanaf 4.500 Miles Economy
Dresden Vanaf 4.500 Miles Economy
Dusseldorf Vanaf 4.500 Miles Economy
Frankfurt/Main Vanaf 4.500 Miles Economy
Hannover Vanaf 4.500 Miles Economy
Hamburg Vanaf 4.500 Miles Economy
Zurich Vanaf 4.500 Miles Economy
Stuttgart Vanaf 4.875 Miles Economy
Toulouse Vanaf 5.525 Miles Economy
Copenhagen Vanaf 5.625 Miles Economy
Vienna Vanaf 5.625 Miles Economy
Genoa Vanaf 6.375 Miles Economy
Milaan Vanaf 6.375 Miles Economy
Praag Vanaf 6.750 Miles Economy
Turijn Vanaf 6.750 Miles Economy
Nuremberg Vanaf 7.500 Miles Economy
Gdansk Vanaf 7.650 Miles Economy
Aalborg Vanaf 7.875 Miles Economy
Lissabon Vanaf 9.350 Miles Economy
Warsaw Vanaf 9.750 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar de kerstmarkt in Düsseldorf kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Martinique, Papeete en Guadeloupe

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard, dan zijn de vliegtickets naar Martinique, Papeete of Guadeloupe ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets hierboven, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Fort de France 20% korting Economy
Papeete 20% korting Premium Economy
Pointe a Pitre 20% korting Economy
Saint-Denis 20% korting Premium Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 20%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk en heb je zo de mogelijkheid om goedkoop in Economy naar Martinique te vliegen om vervolgens uitgerust en relaxed in Premium Economy terug te vliegen na een heerlijke vakantie.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. 

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis