Flying Blue Promo Rewards in Maart 2020

Bjorn

2 maart 2020

Bjorn Flying Blue Promo Rewards in Maart 2020

Maart is begonnen, en dat betekend nieuwe Promo Rewards bij KLM en AirFrance. Iedere maand maakt Flying Blue, het spaarprogramma van KLM en Air France weer nieuwe tickets beschikbaar waarmee je met hoge korting goedkoop kan vliegen.


Zoals we eerder al schreven, waren de Flying Blue Promo Rewards voor februari wat tegenvallend. Zo hadden we in december nog de kans om voor 35.000 miles naar The Big Apple, New York te gaan. Februari is inmiddels voorbij, en dus is het tijd om een blik te werpen op de Promo Rewards van maart.

Vanzelfsprekend hebben Promo Rewards een specifieke reisdata. De Promo Rewards voor maart hebben een reisdata van 1 mei t/m 30 juni 2020. Deze vliegtickets vallen dus in het hoogseizoen en perfect om goedkoop in mei of juni naar het buitenland te vliegen. Je hebt tot eind deze maand de tijd om deze vliegtickets te boeken.

Goedkope vliegtickets binnen Europa

Voor goedkope vliegtickets binnen Europa heb je deze maand de keuze uit Frankfurt, Geneve, Lyon, Noorwegen en Aalborg. Deze Promo Rewards bestemmingen hebben een vertrekpunt vanaf Amsterdam, Schiphol Airport. De vliegtickets starten bij 3.600 miles in Economy Class naar bijvoorbeeld Frankfurt en Lyon.

Heb je de mogelijkheid om vanaf Parijs te vliegen? Air France geeft je dan mogelijkheid om in Business Class goedkoop naar andere steden binnen Frankrijk te vliegen.

Jaris

Goedkope vliegtickets naar o.a. Amerika, Mexico en Brazilië

Heb je genoeg miles te besteden én geniet je liever van een zomervakantie buiten Europa? Deze maand heb je de keuze uit Cayenne, Fortaleza, Quito, Washington, Mexico City en als laatste Seattle. Ten opzichte van de vliegtickets binnen Europa, heb je nu de mogelijkheid om van elke Europese vliegveld te vertrekken. 

Reis je liever voordelig in Premium of Business Class naar een bestemming? Naar Cayenne, Fortaleza, Quito, Mexico City, en Seattle heb je de mogelijkheid om in Premium en/of Business Class te vliegen. 

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25% of 50%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk en heb je zo de mogelijkheid om goedkoop in Premium naar Washington te vliegen om vervolgens uitgerust en relaxed in Business Class terug te vliegen na een heerlijke zomervakantie. 

Vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol, Düsseldorf of Brussel

Aangezien de Promo Rewards voor langeafstandsvluchten geboekt kunnen worden vanaf elk vliegveld in Europa, is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan Amsterdam Schiphol. Woon je in de buurt van Düsseldorf of Brussel, vergelijk eens de prijzen vanaf dit startpunt. Het komt vaak voor dat vliegtickets vanaf deze vliegvelden nóg goedkoper zijn dan vanaf Schiphol.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. 

Welke bestemmingen vind jij interessant?