Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van april 2022

Bjorn

1 april 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van april 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor april. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Londen, San Francisco en Los Angeles met kortingen tot 50%.


April is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de vierde editie van 2022. De lente is inmiddels begonnen en we kijken naar bestemmingen met een boekingsperiode tot eind september. 

De vorige editie in maart viel tegen en we hadden eigenlijk het gevoel dat de aanbiedingen van april ook tegen zouden vallen, maar niets is minder waar. Er zijn meerdere Amerikaanse bestemmingen zoals San Francisco en Los Angeles in de aanbieding. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor april hebben een reisdata van 1 april 2022 t/m 30 september 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Londen Vanaf 4.500 Miles Economy
Munich Vanaf 4.500 Miles Economy
Nice  Vanaf 4.500 Miles Economy
Zagreb Vanaf 6.750 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Londen kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Boston, San Francisco en Los Angeles

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Boston, San Francisco of Los Angels zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Boston Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
San Francisco Vanaf 19.500 Miles (25% korting)  Economy
Los Angeles Vanaf 20.250 Miles (25% korting) Economy
Atlanta Vanaf 21.750 Miles (25% korting) Economy
Houston Vanaf 43.125 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van april zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van april die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 40.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.