Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2021

Bjorn

2 augustus 2021

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand augustus. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.


Augustus is begonnen, en dat betekent nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France.  Er geldt voor sommige landen helaas opnieuw een negatief reisadvies.Door het nieuwe Flying Blue boekingsbeleid, kunnen de nieuwe Promo Rewards toch interessant zijn omdat je deze ver vooruit kunt boeken.

Sinds vorig jaar focussen KLM en AirFrance met Flying Blue zich vooral op Europe bestemmingen omdat reizen naar o.a. Amerika vrijwel onmogelijk is voor reizigers uit Schengenlanden. Nederlanders boeken nu weer massaal zomervakanties naar Europese bestemmingen en dus worden de Promo Rewards ook steeds interessanter.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand zoals in nu in september nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met KLM, Air France of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue Miles kunt besteden. 

De Promo Rewards voor augustus hebben een reisdata van 1 augustus t/m 31 december 2021. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties in de wereld, vooral Europese Promo Rewards. Wil je rond de zomer er nog even tussenuit, dan zijn deze goedkope vliegtickets wellicht interessant.

Onderstaande lijst zijn bestemmingen met Schiphol Airport als vertrekpunt. Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Berlin Vanaf 4.500 Miles Economy
Bordeaux Vanaf 4.500 Miles Economy
Paris Vanaf 4.500 Miles Economy
Lyon Vanaf 4.500 Miles Economy
Toulouse Vanaf 4.875 Miles Economy
Dublin Vanaf 5.250 Miles Economy
Barcelona Vanaf 5.625 Miles Economy
Madrid  Vanaf 5.625 Miles Economy
Alicante Vanaf 6.375 Miles Economy
Montpellier Vanaf 6.375 Miles Economy
Malaga Vanaf 6.750 Miles Economy
Valencia  Vanaf 6.750 Miles  Economy
Zagreb Vanaf 6.750 Miles Economy
Athens Vanaf 7.875 Miles Economy
Lisbon Vanaf 8.250 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Parijs kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Mexico, Montreal en Vancouver

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard, dan zijn de vliegtickets naar Mexico, Montreal of Vancouver ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets hierboven, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

Opvallend is dat de vliegtickets naar Mexico en Canada de eerste écht verre reizen buiten Europa zijn sinds de coronapandemie. Dit is goed nieuws, want de komende Promo Rewards zullen dus steeds interessanter worden voor verre vluchten.

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Cancun 25% korting Economy
Mexico City 25% korting Economy
Montreal 25% korting Economy
Vancouver 25% korting Economy
Calgary 25% korting Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards zoals in augustus die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen van KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze gewoon Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een bestemming. Het is ook mogelijk om vliegtickets te combineren voor een reis.  Je kunt bijvoorbeeld in Business Class heen en in Economy terug. 

Flying Blue Miles kosten vliegticket berekenen

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis