Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2022

Bjorn

3 augustus 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van augustus 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor augustus. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Londen, Warschau en Houston met kortingen tot 50%.


Augustus is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de achtste editie van 2022. In deze editie zijn vliegtickets te boeken tot eind januari 2023. Perfect om eind van de zomer of in de winter er tussen uit te gaan.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor augustus hebben een reisdata van 1 augustus 2022 t/m 31 januari 2023. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Er zijn nog 5 andere bestemmingen te boeken met Parijs-Charles de Gaulle als vertrekpunt.

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Londen Vanaf 3.750 Miles Economy
Southhampton Vanaf 4.875 Miles Economy
Poznan Vanaf 7.125 Miles Economy
Toulouse Vanaf 7.125 Miles Economy
Cardiff Vanaf 7.500 Miles Economy
Warschau Vanaf 10.125 Miles Economy
Linköping Vanaf 10.875 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Londen in december kost je 7.500 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Houston

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Houston zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Deze maand is er helaas maar 1 langeafstandsvlucht actief in de promo rewards.  

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Houston Vanaf 15.500 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van augustus zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren of er nog maatregelen zijn in land van bestemming. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van augustus die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 40.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.