Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022

Bjorn

3 januari 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand januari. Goedkope vliegtickets met kortingen tot 50% bij KLM en Air France.


Het nieuwe jaar is begonnen. We laten 2021 achter ons en blikken ons op de nieuwe aanbiedingen van 2022. Januari is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de eerste editie van 2022.

Sinds het begin van de coronapandemie focussen KLM en AirFrance met Flying Blue zich vooral op Europe bestemmingen omdat reizen naar landen als Amerika en Afrika een stuk lastiger gaat. We verwachten in 2022 meer aanbiedingen voor langeafstandsvluchten.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor januari hebben een reisdata van 1 januari 2022 t/m 30 juni 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties in de wereld, vooral Europese bestemmingen in de aanbieding. Wil je in het voorjaar er tussenuit, dan zijn deze goedkope vliegtickets zeker interessant.

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Bordeaux Vanaf 4.500 Miles Economy
Geneva Vanaf 4.500 Miles Economy
Lyon Vanaf 4.500 Miles Economy
Nice Vanaf 4.500 Miles Economy
Toulouse Vanaf 4.875 Miles Economy
Barcelona Vanaf 5.625 Miles Economy
Montpellier Vanaf 6.375 Miles Economy
Lisbon Vanaf 8.250 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Genève kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Chicago, San Francisco en Toronto

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Chicago, San Francisco of Toronto zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken. 

Vorig jaar zagen we dat er eindelijk weer nieuwe langeafstandsvluchten naar Amerika waren toegevoegd aan de maandelijkse Promo Rewards. Helaas lijken die deze maand weer verdwenen te zijn.

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Houston Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Chicago Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
San Francisco Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Montreal Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Vancouver Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Toronto Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Cancun Vanaf 18.750 Miles (25% korting) Economy
Mexico City Vanaf 18.750 Miles (25% korting) Economy
Salt Lake City Vanaf 19.125 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van december zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van december die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.