Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juli 2021

Bjorn

1 July 2021

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juli 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand juli. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.


Juli is begonnen, en dat betekent nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. Er geldt voor sommige landen helaas nog steeds een negatief reisadvies. Door alle versoepelingen, doorstroom van vaccinaties én het nieuwe Flying Blue boekingsbeleid, denken we dat op vakantie gaan weer mogelijk is.

Sinds augustus 2020 focust KLM AirFrance met Flying Blue zich vooral op Europe bestemmingen.  De reisbranche komt gelukkig weer opgang. Nederlanders boeken nu massaal vakanties naar Europese bestemmingen. Met het nieuwe boekingsbeleid van Flying Blue kun je een vliegticket kosteloos wijzigen. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met KLM, Air France of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue Miles kunt besteden. 

De Promo Rewards voor juli hebben een reisdata van 1 juli t/m 31 december 2021. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties voor Nederland en Frankrijk, vooral Europese Promo Rewards. Wil je rond de zomer er nog even tussenuit, dan zijn deze vliegtickets wellicht interessant.

Onderstaande lijst zijn bestemmingen met Schiphol Airport als vertrekpunt. Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Bordeaux Vanaf 4.500 Miles Economy
Paris Vanaf 4.500 Miles Economy
Geneva Vanaf 4.500 Miles Economy
Lyon Vanaf 4.500 Miles Economy
Toulouse Vanaf 4.875 Miles Economy
Milan Vanaf 5.625 Miles Economy
Madrid Vanaf 5.625 Miles Economy
Naples Vanaf 5.625 Miles Economy
Prague Vanaf 6.750 Miles Economy
Zagreb Vanaf 6.750 Miles Economy
Bucharest Vanaf 7.500 Miles Economy

โœˆ๏ธ Tip

Een weekendje naar Parijs kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Rio de Janeiro, Lima en Papeete

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard, dan zijn de vliegtickets naar Rio de Janeiro, Lima of Papeete ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets hierboven, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Rio de Janeiro 25% korting Economy
Lima 25% korting Economy
Papeete 25% korting Business

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Andere artikelen

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Hoe besteed je Flying Blue Miles aan vliegtickets en wat kost een KLM vlucht? (tool) Flying Blue

Hoe besteed je Flying Blue Miles aan vliegtickets en wat kost een KLM vlucht? (tool)

Heb je ook punten gespaard bij Flying Blue? We vertellen je hoeveel miles een vliegticket kost bij KLM en hoe je het beste een gratis vlucht kunt regelen. Met onze tool bereken je snel hoeveel je nog moet sparen.

Bunq stopt met de Travel Card creditcard. Dit is het alternatief voor op vakantie Creditcards

Bunq stopt met de Travel Card creditcard. Dit is het alternatief voor op vakantie

Bunq is gestopt met de Travel Card en Easy Travel abonnement. Lees hier welke creditcard het beste alternatief is voor op vakantie.