Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juni 2022

Bjorn

1 juni 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juni 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor juni. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Rome, Dallas en Mexico met kortingen tot 50%.


Juni is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de zesde editie alweer van 2022. Deze zomer is begonnen en we kijken naar bestemmingen voor de zomervakantie en herfstvakantie. Vliegtickets kunnen tot eind november gepland worden.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor juni hebben een reisdata van 1 juni 2022 t/m 30 november 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Helaas zijn er deze maand weinig goedkope vliegtickets vanaf Schiphol te boeken. Er zijn nog 7 andere bestemmingen te boeken met Parijs-Charles de Gaulle als vertrekpunt.

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Rome Vanaf 5.625 Miles Economy
Praag Vanaf 6.750 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Rome kost je 11.250 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Dallas, Mexico en Salt Lake City

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Dallas, Mexico en Salt Lake City zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Dallas Vanaf 18.000 Miles (25% korting) Economy
Mexico Vanaf 19.500 Miles (25% korting) Economy
Salt Lake City Vanaf 21.750 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van juni zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren of er nog maatregelen zijn in land van bestemming. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van juni die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.