Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van maart 2022

Bjorn

7 maart 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van maart 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor maart. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Berlijn, Dubai en Rio de Janeiro met kortingen tot 50%.


Maart is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de derde editie van 2022. De winter is bijna voorbij en we kijken naar leuke bestemmingen in het voorjaar. 

De promo's begonnen deze maand iets later en vallen naar ons idee een beetje tegen. Waar we vorige maand veel Europese bestemmingen zagen, is dat deze maand minder. Het gaat hierbij vooral om bestemmingen waarbij het zonde is om hier naar toe te vliegen.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor maart hebben een reisdata van 1 maart 2022 t/m 31 augustus 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties in de wereld, vooral Europese bestemmingen in de aanbieding. Wil je in het voorjaar er tussenuit, dan zijn deze goedkope vliegtickets zeker interessant.

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Berlijn Vanaf 4.500 Miles Economy
Brussel Vanaf 4.500 Miles Economy
Luxemburg  Vanaf 4.500 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Berlijn kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Dubai, Panama en Rio de Janeiro

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Dubai, Panama City of Rio de Janeiro zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Dubai Vanaf 16.125 Miles (25% korting) Economy
Panama City Vanaf 22.125 Miles (25% korting)  Economy
Bogota Vanaf 24.375 Miles (25% korting) Economy
Rio de Janeiro Vanaf 27.000 Miles (25% korting) Economy
Fortaleza Vanaf 27.000 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van december zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van maart die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.