Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van mei 2022

Bjorn

1 mei 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van mei 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor mei. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Berlijn, Dubai en New York met kortingen tot 50%.


Mei is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. In deze blog bespreken we de vijfde editie alweer van 2022. De zomer komt steeds dichterbij en we kijken naar bestemmingen met een boekingsperiode tot eind oktober. 

In de vorige editie van april waren populaire Amerikaanse bestemmingen zoals Los Angeles en San Francisco in de aanbieding. Ook in deze editie zijn er weer goedkope vliegtickets naar Amerika zoals New York en Chicago.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor mei hebben een reisdata van 1 mei 2022 t/m 31 oktober 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Berlijn Vanaf 4.500 Miles Economy
Frankfurt Vanaf 4.500 Miles Economy
Genève  Vanaf 4.500 Miles Economy
Wenen Vanaf 5.625 Miles Economy
Belgrado Vanaf 7.875 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Genève kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Dubai, Chicago en New York

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Dubai, Chicago en New York zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Dubai Vanaf 16.500 Miles (25% korting) Economy
New York Vanaf 16.500 Miles (25% korting)  Economy
Chicago Vanaf 16.500 Miles (25% korting) Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van mei zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren of er nog maatregelen zijn in land van bestemming. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van mei die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.