Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2021

Bjorn

1 October 2021

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand oktober. Goedkope vliegtickets met kortingen tot 50% bij KLM en Air France.


Oktober is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. Het reizen naar bestemmingen buiten Europa zoals Amerika begint langzaam weer op te starten.

Sinds het begin van de coronapandemie focussen KLM en AirFrance met Flying Blue zich vooral op Europe bestemmingen omdat reizen naar o.a. Amerika tot 1 november vrijwel onmogelijk is. Nederlanders zijn afgelopen zomer massaal op vakantie geweest en de maandelijkse Rewards worden steeds interessanter.  

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor oktober hebben een reisdata van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties in de wereld, vooral Europese bestemmingen in de aanbieding. Wil je in de herfst of winter er tussenuit, dan zijn deze goedkope vliegtickets wellicht interessant.

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Berlin Vanaf 4.500 Miles Economy
Geneva Vanaf 4.500 Miles Economy
Zurich Vanaf 4.500 Miles Economy
Toulouse Vanaf 4.875 Miles Economy
St Petersburg Vanaf 11.250 Miles Economy
Moscow Vanaf 11.250 Miles Economy

โœˆ๏ธ Tip

Een weekendje naar Berlijn kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar St Maarten, Zuid-Afrika, Canada en Mexico

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar St Maarten, Johannesburg of Mexico zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

In oktober zagen we dat er eindelijk weer nieuwe langeafstandsvluchten waren toegevoegd aan de maandelijkse Promo Rewards. Ook in oktober worden de tickets steeds interessanter. 

๐ŸŒ Bestemming ๐Ÿ’ณ Flying Blue Miles โœˆ๏ธ Boekingsklasse
Bogota 25% korting Economy
Cancun 25% korting Economy
Lima 25% korting Economy
St Maarten 25% korting Economy
Edmonton 25% korting Economy
Mexico City 25% korting Economy
Montreal 25% korting Economy
Vancouver 25% korting Economy
Johannesburg 25% korting Economy
Panama City 25% korting Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van oktober zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van oktober die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een bestemming.

Flying Blue Miles kosten vliegticket berekenen

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Andere artikelen

De beste Untappd locaties waar je met een creditcard kan betalen. Creditcards

De beste Untappd locaties waar je met een creditcard kan betalen.

Je speciaalbier afrekenen met een creditcard? In Nederland is het nog niet vanzelf sprekend dat je kan betalen met een creditcard. Daarom hebben wij de beste Untappd locaties, waar je met een creditcard kan betalen, op een rij gezet.

De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief Creditcards

De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief

De Bijenkorf gaat stoppen met haar creditcard per 1 april 2022 en komt met een alternatief voor Bijenkorf Card creditcardhouders.

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming Tips & Tricks

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming

Veel ondernemers hebben het idee dat het accepteren van creditcards in hun onderneming extreem duur en overbodig is. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn om creditcards te accepteren binnen je onderneming.