Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van september 2021

Bjorn

1 september 2021

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van september 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand september. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.


September is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij KLM en Air France. Er geldt voor sommige landen helaas nog steeds een negatief reisadvies. Door het tijdelijke boekingsbeleid van Flying Blue kunnen de nieuwe Promo Rewards toch interessant zijn, omdat je deze kosteloos kunt wijzigen.

Sinds het begin van de coronapandemie focussen KLM en AirFrance met Flying Blue zich vooral op Europe bestemmingen omdat reizen naar o.a. Amerika vrijwel onmogelijk is voor de meesten.  Nederlanders boeken nu weer massaal vakanties naar Europese bestemmingen en dus worden de Promo Rewards ook steeds interessanter.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France (of andere Skyteam leden) met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor september hebben een reisdata van 1 september 2021 t/m 28 februari 2022. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties in de wereld, vooral Europese bestemmingen in de aanbieding. Wil je na de zomer er nog even tussenuit, dan zijn deze goedkope vliegtickets wellicht interessant.

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en AirFrance. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren. 

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangestandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Parijs Vanaf 4.500 Miles Economy
Frankfurt Vanaf 4.500 Miles Economy
Lyon Vanaf 4.500 Miles Economy
Zurich Vanaf 4.500 Miles Economy
Toulouse Vanaf 4.875 Miles Economy
Madrid Vanaf 5.625 Miles Economy
Vienna Vanaf 5.625 Miles Economy
Zagreb Vanaf 6.750 Miles Economy

✈️ Tip

Een weekendje naar Parijs kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Dubai, Zuid-Afrika en Mexico

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien?  Vliegtickets naar Dubai, Johannesburg of Mexico zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

In augustus zagen we dat er eindelijk weer nieuwe langeafstandsvluchten waren toegevoegd aan de maandelijkse Promo Rewards. Ook in september worden de tickets steeds interessanter. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Cancun 25% korting Economy
Mexico City 25% korting Economy
Montreal 25% korting Economy
Vancouver 25% korting Economy
Dubai 25% korting Economy
Johannesburg 25% korting Economy
Lima 25% korting Economy
Edmonton 25% korting Economy
Toronto 25% korting Economy

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van september zijn weer beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van september die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een bestemming.

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis